Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
efrdimitrov avatar efrdimitrov 1 Точки

Предадено домашно

Зсравейте, записал съм Programming Basics with JavaScript - юни 2018, в момента сме на 'първи стъпки в програмирането'  там пише 'Домашно в Judge системата' като отворя страница отивам в 'First Steps In Coding' има 5 задачи всички съм решил до тук всичко е наред. Предполагам, че съм ги предал и всичко е наред, защото не виждам статус ако разбира се има на тези, който са или не са решили(предали) домашните. За мен странното е, че като дам следващата тема 'прости операции и пресмятания' пак имам домашно а още няма материали и видео мога ли да решавам тях или нещо пропускам с предаване на домашните. Благодаря!

Тагове:
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1276 Точки
Best Answer

на basic сте само на practice брои ви се до около 7 дена след лекция да го предадете. compete има само за следващите курсове 

 

0
efrdimitrov avatar efrdimitrov 1 Точки

Сега видях, че като влаза в сайта на софтуни ми дава моите курсове до него е моите дамашни и пише, че нямам дамашни. Като кликна на нямам домашни ме препраща в профила ми, който е завършен на 63% и не мога да резбера как да го завърша, гледах във форума няколко мнения и пак не ми стана ясно. Трябва ли всичко да популна за да си завърша профила и да мога да кача домашните си. Ако намам стаж и опит какво да напиша и не мога да кача профилна снимка пробвах с няколко и не става.

0
08/06/2018 22:33:32
TeodorStefanovPld avatar TeodorStefanovPld 1276 Точки

тея домашни са за другите курсове Judge няма нищо общо с тях,по нататък след Pf някои неща се качват като зип файлове нормално е да нямаш домашни там. А за профила идея си нямам моя е на 73% но все тая завършеноста на профила няма нищоо общо с домашните и тн.

0
prohause avatar prohause 353 Точки

Ако излиза Practice и Exercise се зачита кода предаден в Exercise  

0
prohause avatar prohause 353 Точки

Грешка. Ако излиза Compete там се признава. 

0
efrdimitrov avatar efrdimitrov 1 Точки

Излиза само Practice бутон, но не знам ако не се лъжа имаше някакъв срок за предаването. В момента решавам задачите в следващата тема, но и там има Practice бутон ако за това говорим разбира се а съм решил 3 задачи.

0
shaanafoyel avatar shaanafoyel 1 Точки

The less stuff that you need to move, the smoother your move will go. Ridofit Vancouver Junk Service  Experience each room, storeroom, and cabinet and separate out the things that you do not need anymore or need. It will be significantly simpler to dispose of things when you realize that you have a garbage evacuation organization prepared to come get it for you.

0