Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
AlexandraA avatar AlexandraA 0 Точки

Университетите партньори

Тъй като съм още ученик , имам малко въпроси относно университетите партньори. Дипломата от СофтУни признава ли се в университетите партньори , след известно време? Например завършваш 2-те години в СофтУни , записваш се в университет партньор и имаш ли някакви предимства? Приема ли се дипломата от СофтУни или? 

0
Въпроси за SoftUni
Ivelin_Dimitrov avatar Ivelin_Dimitrov 148 Точки

• След приема ви в Софтуерния университет имате възможност да се запишите паралелно в акредитиран университет-партньор, по избраната от вас специалност. След завършване на Софтуерния университет, вашето обучение продължава 1 или 2 години в избрания университет.

• При завършване на обучението си в един от акредитираните университети-партньори, получавате държавно призната диплома за висше образование. 

 

https://softuni.bg/university-partners

0
AlexandraA avatar AlexandraA 0 Точки

Значи , щом съм ученик нямам никаква полза от курсовете?

0
Ivelin_Dimitrov avatar Ivelin_Dimitrov 148 Точки

Ако изкараш пълната програма на СофтУни и вземеш диплома, предполагам слeд това със тази диплома ще имаш същата привилегия във Университетите партньори. Но за по сигурно, можeш да се свържеш по телефона  +359 899 555 592 и да попиташ.

Все пак смятам, че най голямата полза са знанията които ще предобиеш. Когато отидиш във някоя фирма, там няма да те питат какви хартийки имаш, а какво знаеш. Kазвам ти го от личен опит, защото аз имам и Бакалавърска и Магистърска степен по Информатика от университет, но по интервютата дори не желаят да ги погледнат. 

0
20/06/2018 21:12:25
KeepCoding avatar KeepCoding 554 Точки

Една диплома от бакалавърска степен няма да е лошо да имаш. Чувал съм, че някои големи фирми може да ти кажат, че не могат да те повишат, защото нямаш такова листче. Но пък обучението тук е доста готино. Имаш си форум, където в рамките на час някой вече ще ти е отговорил на въпрос, имаш си стотици видеа лекции, презентации, judge системата, готини преподаватели, някои от които са били на твоето място съвсем наскоро и знаят кой материал е труден, кой лесен, и споделят какви проблеми решават на своето ИТ работно място.

0