Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Значи , щом съм ученик нямам никаква полза от курсовете?
Ако изкараш пълната програма на СофтУни и вземеш диплома, предполагам слeд това със тази диплома ще имаш същата привилегия във Университетите партньори. Но за по сигурно, можeш да се свържеш по телефона +359 899 555 592 и да попиташ.
Все пак смятам, че най голямата полза са знанията които ще предобиеш. Когато отидиш във някоя фирма, там няма да те питат какви хартийки имаш, а какво знаеш. Kазвам ти го от личен опит, защото аз имам и Бакалавърска и Магистърска степен по Информатика от университет, но по интервютата дори не желаят да ги погледнат.