Java Bascis курс - резултати?
Здравейте колеги! Имате ли представа, кога общите резултати от Java Basics курса ще бъдат отразени в профилите ни?
Здравейте колеги! Имате ли представа, кога общите резултати от Java Basics курса ще бъдат отразени в профилите ни?
Здравей. Най - вероятно днес ще разберем резултатите, ако трябва съдя по информацията която постъпва в профила ми (в графа резултати от изпити). А сега аз да попитам, при вас има ли понижение на точките, защото при мен има. Аз бях на сутрешният изпит.
Здравейте, резултатите от Java Basics Sept 2014 ще бъдат публикувани в профилите ви до края на днешния ден, 26 септември. Благодарим Ви за търпението.
Колеги, резултатите са вече в профилите ни. Честито на преминалите успешно курса.
Някой знае ли с колко се води "взет" изпита?
Най-вероятно с поне 3.00
някъде бях мернал пост на Наков, че това е минимума
Поне 3.50 да е :)
Доколкото знам, миналият изпит се е считал за Взет с около 100 точки.
Някой има ли представа класирането дали е общо за целия випуск или е разделено на присъствени / онлайнери? Иначе казано, мястото което ми показва в класирането само спрямо другите онлайн ли е или спрямо всички?
Мисля, че са отделни, даже съм убеден, като си гледам мястото :)
И аз точно заради това се замислих... Доста изненадващ резултат
Не е изкючено да има повече хора с еднакъв брой точки, макар че ако не е точно число като 100 или 110 е доста малко вероятно. Подозирам, че е отделно класирането.
При мен няма разлика в точките. И аз бях на сутрешния. Едва ли идва от скалиране, защото задачите бяха еднакво лесни и на двете групи. По-скоро може би е станала грешка.
И при мен си е ок, няма промяна. Погледни какво е отразено в профила ти - там вече има нанесени точките от изпита. Ако имаш разминаване пиши на екипа на СофтУни.
Всъщност, точно от профила си разбрах. Разминаването е едва с 8 точки на първа задача. Изкарах скромните 200 точки на изпита а днес гледам са 192. Свързах се с екипа и чакам отговор. Някъде из форума разбрах, че май не съм единствен. След като са коригирали някои неща по Timespan, се надявам да няма ощетени.