Проблем със задача Firm и Judge
Здравейте колеги,
имам следния проблем със задачата Фирма от Simple Conditions - Exam: Judge ми дава 0/100 или 10/100...
Това е условието на задачата:
Фирма получава заявка за изработването на проект, за който са необходими определен брой часове. Фирмата разполага с определен брой дни. През 10% от дните служителите са на обучение и не могат да работят по проекта. Един нормален работен ден във фирмата е 8 часа. Всеки служител може да работи по проекта в извънработно време по 2 часа на ден.
Часовете трябва да са закръглени към по-ниско цяло число (например –> 6.98 часа се закръглят на 6 часа).
Това е моето решение:
using System;
class Firm
{
static void Main()
{
int projectHours;
int availableDays;
int overtimeWorkers;
projectHours = int.Parse(Console.ReadLine());
availableDays = int.Parse(Console.ReadLine());
overtimeWorkers = int.Parse(Console.ReadLine());
double overtime = overtimeWorkers * 2 * availableDays;
double workingDays = availableDays * 0.9;
double workHours = Math.Floor(workingDays * 8 + overtime);
if(workHours >= projectHours)
{
Console.WriteLine("Yes!{0} hours left.", workHours - projectHours);
}
else
{
Console.WriteLine("Not enough time!{0} hours needed.", projectHours - workHours);
}
}
}
С входните данни дадени като пример в учебника програмата работи коректно, но със същите входни данни подадени от judge не работи.
Вход: 90 7 3 Изход: Yes!2 hours left. Вход: 99 3 1 Изход: Not enough time!72 hours needed. -> Това са примерите по учебника.
https://imgur.com/a/BrkX4ZJ -> това е SS на входните данни подадени от judge и съответно очаквания изход.
Възможно ли е проблема да е в judge, защото опитах и с решения на колеги които казват, че judge им дава 100/100, но на мен ми дава 0 или 10 точки с тяхните решения?
Сега вече работи. Мерси за помоща! :)