On time for exam - Nested Conditional Statements - Excercise
Здравейте колеги, и тук да пробвам като last resort някой ако може да удари едно рамо с тази задача, защото цяла седмица не мога да я докарам до 100/100. Видях че има и други теми, прегледах ги, но не видях нещо, което да може да ми помогне. Това е кодът, който съм сглобил към момента: https://pastebin.com/eABt8HTH
Дава ми 87/100. 2 от тестовете ми гърмят(2ри и 3ти тест - не от нулевите). Изпробвах всички видове комбинации във VS и работи както трябва.
Благодаря ти много! Работи по този начин, но аз по скоро се чудех какво съм сбъркал по пътя, от къде идва грешката
Ами, имаш работещо решение, пусни го едновременно с твоето и въвеждай примерни тестове(гранични) или при каквито прецениш, че може да имаш грешка и като видиш два различни резултата в двете решения - там ти е грешката. На мен ми беше по-лесно да ти реша задачата от колкото да ти я търся. Може и да дебъгваш и да видиш дали винаги влизаш в проверките в които трябва...
Там е проблема, че дебъгвах с всевъзможни стойности и всичко изглежда че работи. Ще пробвам пак 2те успоредно да ги пускам да видя какво се случва. Мерси :))