08. Array Manipulator Fundamentals JS юни 2020 - Arrays Adveced
Докарй 72/100, с маймунски методи, явно толкова ми стига акъла ;):
https://pastebin.com/ybRsQhBF
Дава ми грешки - 3, 7, 11 в тестовете.
Моля, ако някой би мъгъл да отдели нужното време да да го провери. Вкарах дори и проверки които не повлияха на крайния резултат. Тествах с - Празен масив, с 0-ли, отрицателни индекси и какво ли не, на изпита не мисля че бих имал това времер отне ми околи 3часа.
Благодаря предварително.
Благодаря много,
най - вероятно някой преподавател би могъл да види кави точно са тези грешни тестове и да даде насоки каво тъчно пропускам в моя код, а с else if, е готино, но просто разцъквам сложнотия, и дори не ми минава през главата това което си направил. Поздравления за което, много яко!
Пак ти благодаря, но ако някой би могъл да даде правилни насоки за моя код, свалям му шапка.
Понеже утре е изпита днес не ми се занимава гледай да си починеш за утре не се изгърбвай.
Благодаря пак, и успех утре, пък кяквото сабя покаже. Аз нещо напълно съм изключил, спирам със задачите, но незнам дали ще релаксирам, Напръво ми изключи имагинерното мислене. А Англиския ми стана като Китайски не мога да схвана и два реда. Направо се омотах, а мислех, че що годе го знам.
ХА ХА ХА ...
Пак успех на всички утре.