Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
IvayloHristov avatar IvayloHristov 33 Точки

Безплатен транспорт до Студентски град след Advanced C#

Здравейте колеги,

предложението ми е към всички, които посещават курса Advanced C# и имат проблем с прибирането към къщи в посока кв. Дианабад, Студентски град, кв. Витоша особено в късните часове, когато свършва курсът. Аз идвам на курса с автомобил, който в двете посоки е празен т.е. разполагам с четири свободни места, за желаещи, от които не искам нищо в замяна. Обичайният ми маршрут е: ул. Тинтява в посока кв. Дианабад, ул. Никола Габровски, парк Студентски (Мир и дружба), зала Христо Ботев, кв. Витоша. Не ми е проблем и да се отклоня малко от този маршрут, ако е от полза на някого - примерно да мина през Дървеница към Студентси град, ако няма никой желаещ от Дианабад.

Извинявам се на колегите, които поддържат форума, че предложението ми не е в раздел "Предложения и проблеми", но се опасявам, че там няма да бъде забелязано от тези, към които е адресирано.

Тагове:
26
Общи приказки 11/05/2015 18:31:25
IvayloHristov avatar IvayloHristov 33 Точки

Вече втори ден няма отговори.

Изглежда, че ще си ходим - "me, myself and I".

 

п.п.

Не си говоря сам. Просто не искам да остава във форума като въпрос без отговори. Все пак офертата си остава за тези, които се колебаят, а с тези които не искат да пишат във форума, можем да се разберем на лекциите. Обикновено съм по предните чинове. Хубав ден!

2
NikolayUzunov avatar NikolayUzunov 7 Точки

Поздравления за предложението . И аз 1 месец преди приемния изпит направих тема в този раздел да пътуваме от Пловдив и само 2-ма се отзоваха . Мисля си , че в нашия раздел за Advance C# ще имаш по-голям успех . Другите под раздели май май малко хора ги гледат .

1
IvayloHristov avatar IvayloHristov 33 Точки

Здравей Николай,

благодаря за коментара и предложението ти. Първоначално бях обявил предложението си в раздел Advance C#, но хората, които поддържат форума изглежда са го преместили тук. Вярно е, че това е предложение и правилното му място е в раздел "Предложения и проблеми", но се опасявах, че там няма да бъде забелязано от тези, към които е адресирано и за това го публикувах в раздел Advance C#. В този раздел "Общи приказки", където са го натирили, естествено, че няма кой да го прочете. Жалкото в случая е това, че въпросът с придвижването от/до университета вълнува много хора, за което съдя по многото показвания на обявата за едно денонощие. Университетът не е в близост до спирки на градски траспорт и прибирането в 22:30 по тези тъмни улички си е страшничко. Друг факт е, че за едно денонощие предложението ми натрупа над 20 гласа, което не ми е било целта, но което ми говори, че колегите всъщност не гласуват за мен, а за идеята подобни предложения да бъдат публикувани и към други квартали или градове, от колеги, на които случайно им се намира едно свободно местенце в колата. Хора като мен и теб, които ги вълнува този проблем, може да сме основатели на първата социална мрежа "free transportation", в която всеки да може да обявява и да се възползва от подобни обяви, но първо да се научим да програмираме, което ми напомня, че тябва до проверявам домашни. Чао и успехи!

0
NikolayUzunov avatar NikolayUzunov 7 Точки

Такива сайтове за транспорт има и сега . Въпроса е , че са основно за извънградско пътуване . Така и така сте присъствено на лекциите нали трябваше да се запознаете ? С времето като се поопознаете ще намериш някой .

0