Loading...
Petya avatar Petya 2461 Точки

Приемен изпит: 10, 11, 12 и 14 април

Здравейте, вече имаме конкретни дати за приемния изпит. Той ще се проведе на 10, 11, 12 и 14 април. Ще има по два изпита на ден: от 9:30-15:30ч и от 16-22ч. Утре, 27 март, в 17:00 часа ще пуснем записване за час и дата за явяване на изпита (и ще можете да се запишете, както присъствените студенти избираха групи за занятия за подготвителното ниво). Записването става САМО чрез нашия сайт. Повече информация ТУК. Успех на всички!

Тагове:
39
Programming Basics
martinski avatar martinski 66 Точки

Въпросът ми е,ако не се явя на изпита ,ще се брои ли за-скъсан и шансовете ми за следващо кандидатсване ще намалеят ли с едно?

0
arsoman avatar arsoman 419 Точки

Не би трябвало, всеки изпит е отделен и не зависи от предишни резултати! Поне така беше обявено.

0

Не.     

0
P.Yusev avatar P.Yusev 1 Точки

100% ли няма да има повече дати от тези? Аз бях разбрал, че изпът ще е в края на Април и по това време няма да бъда в България. (8-15 Април)

0

Ще има други дати само ако се запълнят местата за вече дадените групи.

0
taewu avatar taewu 23 Точки

и аз се притесявам по 2 точки от изложените по горе

1 во  писах ,че имам лаптоп но той не е мой съответно не мога да го нося с мен

2 ро  на съответната дата да не мога да се ява

0
dokito_93 avatar dokito_93 0 Точки

Здравейте! По грешка се записах като наблюдател в курса C# Basics март 2014, защото не успях да намеря къде точно формата за избиране на дата за изпита и сега ми пише, че не мога да се запиша за изпит. Има ли начин да се запиша за някоя от датите за приемните изпити или ги пропускам?

0

И двамата пишете на info@softuni.bg. Не е нужно да се прави спам тук.

1
dsmiteva avatar dsmiteva 13 Точки

Здравейте, съжалявам ако повтарям въпрос, но не разбрах трябва ли да имаме инсталирана някаква анти чийт програмка по време на изпита и ако да от къде да я изтеглим. Също така системата за изпита дали е готова и кога ще може да се теста.

Благодаря,

Диляна

0

Здравейте, за anti-cheat програмата ще разберете на изпита. Системата за изпита е готова: http://judge.softuni.bg/ 

0
dsmiteva avatar dsmiteva 13 Точки

Нещо не ми го отваря. Само при мен ли е?

0
sety.stoyanova avatar sety.stoyanova 4 Точки

Здравейте, 

в сайта на https://softuni.bg се логвам чрез фейсбук, но като пробвам тук http://judge.softuni.bg  , дава грешка, наново ли да правя регистрация?

0
aleksandra.hohrova avatar aleksandra.hohrova 0 Точки

Здравейте на всички!

Пак имам въпрос за изпита.
Ако съм чужденка, и нямам Българска лична карта, но имам удостоверение за продължително прибиваване и ЛНЧ, нали не е проблем да вземам изпит и кандидаствам за софтуни?

Мерси :)

0

Здравейте, не е проблем това. Можете да учите при нас.

1
Ivaylo.Il avatar Ivaylo.Il 226 Точки

По време на изпита възможно ли е да submitvame повече от 1 път готовата според нас задача т.е. ако мисля, че съм готов мога ли да проверя колко точки ще получа с цел да се опитам да я реша по по-добър начин. Примерно ако съм получил 50 точки 1вия път и така да я публикувам 2-3-4 и т.н. пъти, с цел постигане на пълните 100 точки ?

0
kiko144 avatar kiko144 795 Точки

Може, но има няколко условия:

-може да събмитваш задачата през 3 минути, колкото пъти искаш.

-пази се само последният вариант от задачата (не съм сигурен за това, но в бгкодер е така)

1
TeodorMihov avatar TeodorMihov 1 Точки

Здравейте, интересува ме кога е крайният срок за записване на изпит?! 

П.С. Съжалявам, ако вече го има зададен въпросът, но не успях да го видя никъде

0

Предполагам 2-3 дни преди самият изпит, обаче трябва да си кандидатствал вече , а срока за това вече изтече.

0
TeodorMihov avatar TeodorMihov 1 Точки

Да съм кандидатсвал т.е. да съм се регнал и да съм пратил мотивационно писмо и CV? Аз съм го направил, остана само да се запиша за определена дата. Мерси много, щом са 2-3 дни преди това, има време, най-вероятно утре ще се запиша вече!

0
gangov avatar gangov 22 Точки

Колко минути, преди самия изпит е добре да сме при Вас?

0

Колкото са ти достатъчни за да се разположиш и стартираш необходимите програми. За жалост тези които сме от 16:00 не можем да дойдем много рано, защото предишният изпит свършва в 15:30

0
nikolay.dimov83 avatar nikolay.dimov83 143 Точки

Бих искал да попитам, software-а, който следи за cheat, на място ли като дойдем ще го инсталираме или трябва да го тръпнем от някъде предварително?

0
ttitto avatar ttitto 1153 Точки

Инсталира се на място и се спира веднага след изпита. Причината е, че изпраща информация за дейностите ти на сървърите на тези, които го следят (Софтуни в случая) и те едва ли се интересуват от това, което правиш след като вече не си на изпит.

0
Matrix avatar Matrix 1092 Точки

Имам проблем с Майкрософт Офис (2007), не ми отваря текстовите файлове, които СофтУни генерира и трябва да ги отварям  през WordPad, но там пищи че се чупели разни неща... Въпросът ми е на изпита задачите принтнати на листа ли ще се дават или ще трябва през текстов редактор да ги отваряме... Питам, щото ако е второто, ще трябва да се напъна да намеря време да си преинсталирам Офиса...

10х

1
a_rusenov avatar a_rusenov 1103 Точки

Изтегли си OpenOffice за 2010 и нямаш никакви проблеми.

0
VGeorgiev avatar VGeorgiev 1384 Точки

MS Office 2007 има plugin, който отваря .docx, ако не ти се занимава да преинсталираш.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.