Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
nakov avatar nakov SoftUni Team Trainer 5298 Точки

C# книгата на български език - вече е налична!

Приятели,

След месеци недостиг, вече можем да се порадваме на новото издание на книгата "Въведение в програмирането със C#" на български език. Отпечатахме 2000 бройки на хартия и вече книгата може да се намери в СофтУни (на рецепция, за 10 лв.), както и в тази интернет книжарницa: http://faber-bg.com/index.php?mod=books_item&show=1638.

Организираме разпродажба на C# / Java книжките по основи на програмирането (на български и на английски език на цена 10 лв) с автограф от Наков.

Събитието е на 1 юли (сряда) от 20:00 часа в СофтУни: fb.com/events/1629755780570395/

Наков

18
Programming Basics 24/06/2015 09:46:45
Kosta.Kanev avatar Kosta.Kanev 27 Точки

Здравейте. Поздрави на Вас г-н Наков и на екипа Ви за тази страхотна книга. Точно тя беше причината да се захвана да уча програмиране.

Преди малко по-малко от година ровейки из интернет за някаква информация за курсова работа която ми искаха , случайно попаднах на страницата на която е качен електронния вариант на книгата. И така.. написах си курсовата , но книгата така и не спрях да я чета. Към днешна дата имам амбицията да напредвам все повече и повече благодарение на тази книга. Всичко в нея е написано супер разбираемо за хора които абсолютно никога не са се сблъсквали с програмиране, увлекателна и най вече ,че дава страшно стабилна основа от знания необходими за един добър девелъпър.

Бих искал да си закупя хартиено издание с автограф от Вас, но нямам възможност да дойда до София на 1ви юли. Ако нямам други алтернативи , ще я закупя от онлайн книжарницата и силно ще се надявам на 30 август , когато дойда за приемния изпит да успея да Ви открия за да получа автограф.

Бъдете живи и здрави, и отново поздрави за страхотния труд.

4