Уеб услуги и Cloud - Тестване на уеб услуги - screen cast?
Да попитам има ли записан sreen cast от лекцията или ще се мъчим със записа от камерата...?
Да попитам има ли записан sreen cast от лекцията или ще се мъчим със записа от камерата...?
Здравейте,
Извиняваме се за закъснението, видеото е вече качено. Срокът за предаване на домашно е удължен до неделя 6 септември включително.
Допълнително сме качили лаб по темата за mocking. Във вторник ще пуснем и лаб за integration testing.
Благодаря
Да си използвам темата и да попитам за един проблем, за който се чудя каква може да е причината:
Става дума за mocking лаба - на т.1 Get All Ads, подточка 1 там където се създава adsController-а:
Дава ми грешка, че конструктора на AdsController-а е с 0 параметри, а бил извикан с 1 параметър...
BaseApiController-а ми, който се наследява съответно от AdsController-a, изглежда така:
И не мога да си обясня, защо дава такава грешка..., би трябвало да вижда, че има конструктор, който приема параметър от тип IOnlineShopData...
Не ти се компилира ли? AdsController трябва да има конструктор с 1 параметър, който прави base call.
Не знам защо съм решил, че като нямам конструктор в AdsController-а ще се преизползва автоматично този от BaseApiController-а... Сложих както ти каза и вече се компилира нормално. Позабравят се явно нещата.
Благодаря!