Loading...
dZf1aeA-KlimentHristov avatar dZf1aeA-KlimentHristov 56 Точки

Задача за рисуване "Draw Figure" - проблем

Здравейте колеги,

някой може ли дами каже къде бъркам... фигурката се чертае и после гърми. пиша си 5 чертае се, пиша си 7 чертае се и гърми .

Ако напиша 3 гърми след 1-фия цикъл. 

Ето ми го и кода, ако може помощ какво точно бъркам ?

Нарушена точка 12 от Правилата.

Тагове:
0
Programming Basics 31/10/2015 20:24:19
eMagicMan avatar eMagicMan 28 Точки

За жалост не мога да ти вида кода. 
Попринцип когато пишеш код го слахай с "Insert Code Snippet".

Успех!

0
dZf1aeA-KlimentHristov avatar dZf1aeA-KlimentHristov 56 Точки

Извинявам се за неудобството , даже модератора ме е поправил :))) за друг път няма да се повтори , ето оправих го вижте ми проблема каде е.

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Не си си направил труда да прочетеш правилата обаче. Дълъг код не се пейства директно във форума.

1
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.