Домашно от Тема 5 Retouch - Нова прическа
Няма нужда от много думи. Представям ви новия вокал и соло укулеле на Extreme. More than words
Вие сте на ход!
Няма нужда от много думи. Представям ви новия вокал и соло укулеле на Extreme. More than words
Вие сте на ход!
ей го и моето
... и новият вокал на Prodigy. Firestarter
Аааааааааа, малко ми заприлича на Наков (сори ако го обидя). Ако не е той, с малко обработка ще стане :)
Приликата с действителни лица и събития... не е случайна :)
Новият стил на Вин Дизел
Имам и един въпрос - как със shortcut да променям големината на четката?
По принцип с бутоните "[" и "]" , само че от известно време ПОНЯКОГА не ми работят. Някой знае ли защо така?
Благодаря! При мен работи.
Търся още малко помощ - как мога да увелича размера на сянката?
Аз мисля, че така му отива повече! :) Добро е!
Не съм и сложила перука, но използвах refine mask за да оцветя косата и стърчушките :)
Нещо не ми се получи достатъчно остротата и детайлността на косата, но все пак.. :)
Теория за голямото напудряне : )))
Ако кралицата беше фенка на Sex Pistols...
Аз малко обединих 2-те задачи...
Преди:
http://prikachi.com/images/677/8467677k.jpg
И след:
за любителите на шоколада...
Аз не успях да направя нова коса, ще съм благодарна да се разясни на следващата лекция.
Before After
Идеален монтаж, въпреки че лицето е монтирано към косата и фигурата. Единствено сивото на врата ми стои нелогично, има нужда от малко цвят. Иначе изравняването на цвета, сглобяването на ухото, всичко е супер. И не ми стана ясно тази огледалната част отдолу за какво е...
Поздрави!
Благодаря за хубавия коментар, за врата не го бях забелязала, честно казано, ама ше се ошлайфам:)