Loading...
Borko18731 avatar Borko18731 0 Точки

Проблем с видео драйвърите.

Здравейте, от известно време имам проблем с лаптопа. Имам проблем с видео драйвърите, смених 5 уиндоуса, пробвах много драйвъри, пробвах абсолютно всичко, без ефект. Преровил съм целия гугъл, всичко е обяснено подробно, но нищо не помогна. Лаптопа ми е HP Pavilion G6 2220su, параметрите му са 6gb ram, двуадрен процесор Intel Pentium B960 2x 2,20 Ghz, 500 HDD, видео карти - вградена Intel HD Graphics Family, а външната ми е AMD Radeon HD 7670M 1GB. В момента съм с Windows 8.1 64bit, когато тръгна да инсталирам драйвър за вътрешната видео карта ми изписва your computer doesn't meet the minimum requirements, а при външната Catalyst Instal Managera или ми крашква, или инсталацията завършва без ефект и пише view activity log. Та въпроса ми е, дали можете да ми помогнете с нещо, и да ми кажете на какво се дължи този проблем ?

Тагове:
Nick1R1 avatar Nick1R1 115 Точки

Първо инсталирай чипсета, не казвам че в това е проблема, но все пак така трябва.

1

Да, от този сайт тегля драйвърите, според това с кой windows съм. Но и двата драйвъра за видеото не се инсталират, и не знам какво да правя. Преди нямах такъв проблем, от 1 месец се мъча да го оправя, но не мога и се ядосвам вече ....

0

Инсталирал съм абсолютно всички драйвъри, дори в safe mode пробвах да инсталирам драйвърите... Не става..

0
Filkolev avatar Filkolev 4482 Точки

Не виждам как може да ти помогнем. Пиши на съпорта на HP.

0
nedyalkov_v avatar nedyalkov_v 13 Точки

Имах същата карта и същия проблем. Търси драйвер AMD Radeon HD 7600 series. http://www.driverscape.com/download/amd-radeon-hd-7600g - мисля че е този тук.

0

Не виждам как може да ти помогнем. Пиши на съпорта на HP.

0

Тест

0

Тест

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.