Цензура
Здр,
С изненада открих, че модератор е "скрил" мой въпрос във форума относно изпита и таксата по Basis Programming. Двама колеги ми бяха писали отговор, за което им благодаря, но не успях да ги прочета. Според мен въпросът ми не съдържаше нищо в противоречие с правилата на този форум.
Драги модератори от Софт Уни - така НЕ СЕ ПРАВИ в наши дни!!! Освен ако не сме в Северна Корея...
Или въведете одобрение на всеки пост преди да се качи във форума от ваша страна или поне като решите да триете нещо напишете мотивите си като информирате и неговия автор. При всички случай само трупате негативи с подобни действия.
Надявам се да промените поведението си в кратки срокове и да обявите причината за действията си.
Привет,
Благодаря за инфото! Напълно разбирам Вашите доводи и ги приемам. Със сигурност ако ми бяхте написали 20% от тези редове преди да изтриете темата то аз нямаше да вдигам такава олелия.
Хубав уикенд!
По-скоро провявайте дали потребителя е част от някой бейсик курс и да му се изписва съобщение, че най-вероятно вече има отгоров на въпросът, просто да потърси.
Ако трябва да чакам някой да ми удобри темата изобщо няма да влизам да си губя времето в този форум.
Има и други алтернативни сайтове, но според мен идеята ви е да държите хората тук :)
Не виждам защо трябва да се прави това със съобщението, при положение, че си има правила за четене. Друг е въпросът, че не се четат.
Показването на съобщение ако си в бейсик курс ми се струва много по-добре от "Това с одобрението на всеки въпрос е добра идея, въпрос на време е да се реализира.".
Представи си само ако някой пусне 20 различни теми как ще ви ангажира да му ги удобрявате :D
Струва ми се доста неефекетивен подход.
Също толкова неефективно е да трябва да прочета 20 еднакви теми и да ги редактирам/скрия ако трябва. Понякога проблемът с темите не идва от това, че се повтарят, а че някой е написал "Проблем" като заглавие или е поставил същото като таг и т.н.
Има много въпроси, които се въртят в главата на един начинаещ. Това е разбираемо.
Обаче сега си представете колко пъти се повтаря един курс в годината и съответно колко пъти се пита за едно и също нещо. Ако беше чат - добре, но във форумите се налага да има някакви правила и ограничения. Освен това, за по-специфични въпроси, винаги може да попитате тук.
М/у другото, @b.yordanov:
Expected output: Your output:
1 |oдобрен | 1 |удобрен
Поправям те преди да си го заучил грешно. ;)
@borkins, нещо не ти разбрах мисълта. Кого поправяш?
Ами, просто ми направи впечатление правописната грешка, която повтори на няколко места. Реших, че е добре да ти подскажа, защото както знаем, повтарянето на нещо погрешно - го затвърдява.
Поздрави!
Борис