Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
И при мен не се отваря! Упражнение - условия, не се отварят. Дали не си ги сейфнал някъде да помогнеш?
Ето линк: https://cldup.com/o9nJohRcGD.pptx
Големи Благодарности! Вярно, че е същата презентация, като от видеото, но няма как да го гледам пак цялото. Бях на път да се откажа,сега поне ще опитам за 2 вечери да направя нещо. И във ФБ търсят тази презентация.
Много ти благодаря ... Спаси ни направо :) Хубав ден ти пожелавам!
И аз се бях оплела като пиле в калчища , но сега ще опитам да се справя днес и утре ... :) Хубав и успешен ден !
Здравейте,
това успявам да го сваля, но не ми зарежда заданието, което е като уърдовски документ.
В презентацията няма условия за домашното. Ще съм много благодарна, ако някой разясни какво трябва да предадем.
Отново скрийншоти на всички страници ли?
Благодаря :)
Аз не съм убедена , че този път са правили уърдовски файл. Ще звънна до университета да питам и ще пиша по - късно
Само да кажа. Още в десет часа звъннах да попитам дали има word файл във връзка с това задание. Поеха ангажимента да ми върнат обаждането, когато имат информация, но още не са се обадили.
Аз за момента действам по презентацията ... Ще видим какво ще се получи ...
Благодаря за инфото, и аз ще действам така :)