Основи на Magento - домашно
Здравейте,
На началната страница ми показва, че имам домашно, но като отворя страницата на курса пише, че няма качени материали и няма домашно? Онлайн форма съм.
Лек ден!
Здравейте,
На началната страница ми показва, че имам домашно, но като отворя страницата на курса пише, че няма качени материали и няма домашно? Онлайн форма съм.
Лек ден!
влизаш тук -> https://softuni.bg/trainings/1668/magento-basics-may-2017 -> [2] Magento Basics -> в ляво пише какво ти е домашното, а от дясно прикачваш файла
Благодаря много!!! Аз гледах ресурси, където пише. Като смениха дизайна и започнах да се бъркам.
За домашното коя папка точно архивирате, че мойта става към 500 мб и като гледам е доста за да бъде качено, но като го направя не ми изписва грешка появява ми се DONE, но като рефрешна пише да кача домашно няма го това което съм качил, но нещо друго което забелязах е че като го качвам конзолата гърми.
Здравейте, аз също съм онлайн обучаващ се. Имам проблем при инсталирането на Magento, тъй като нямам хост и домейн може ли да ми съдействате. Благодаря Ви!
А ти гледа ли видеата?
Теглиш, инсталираш и настройваш XAMPP.
Това ще ти създаде сървър на домашния компютър, където ще можеш да хостнеш Магенто.
Има уроци как се инсталира XAMPP, във фейсгрупата обсъждахме какви настройки трябва да се направят, за да се инсталира без проблеми.
И все пак-ако имаш проблем ще помогаме.
За домашното.
Отиваш в phpmyadmin, намираш си базата и я експортваш(export). Ще ти се свали един файл с разширение .sql, архивираш и го качваш.
Никакви папки и никакви други файлове не трябва да качваш.
This looks like a great training course and I think it is the necesary course to understand the magento basics. However, I was wondering if one is willing to host magento websites or is looking for the best magento hosting options then do you have any guide or course to assist the one in the appropriate manner.