C# Advanced "Брутално орязване" на курса!!!! За настоящи и бъдещи "студенти"!Моля прочетете...
Здравейте колеги,колежки и преподаватели,
от 22.01.2018 стартира C# Fundamentals модул(1-ят професионален),като 1-ви курс за обучение е C# Advanced.
Дотук добре....ще се развиваме като програмисти(Всеки го иска).Обаче искам да попитам екипа на SoftUni,защо настоящият курс е толкова "ОРЯЗАН"?
По програма имаме 4 лекции + 4 уражнения+3 подготовки за изпит......
Вадя си заключения от изминалият курс - тук Май 2017
А това е програмата за сегашният курс - тук Януари 2018
Значи вдигнахте таксите,позволихте "всеки" да влиза,и най-накрая режете 60% ot 1 курс,който сте упоменали,че се казва Advanced?????
Г-н Наков казва...."Упражнявайте се,учете колкото може повече сами,СофтУни е началото"!!!!
Какво се случва,незнам,но не е това начина драги преподаватели.......Успяхте да грабнете вниманието на младежта в България....Успяхте да направите "Университет(не е държавно акредитиран)",успяхте да "събудите" българският дух за знания!
Всеки месец имате все повече и повече заявки от хора,на които им се учи "Програмиране".....
Въведохте Онлайн класна-стая......,а неможете да намерите преподаватели.....и съкращавате всичко.....
Нали идеята беше,преминалите през някой курс,да помагат на новодошлите(както в килийните училища навремето)....
А сега какво се оказва..."Плати таксата,пък ние ще видим...."?!
И да отбележа,че не само курсът,който ми предстои,а и много други курсове са "ОРЯЗАНИ"!
Този post не е само за мен,а за всички настоящи и бъдещи студенти!
Надявам се да получа отговор от компетентните в SoftUni!
Поздрави Георги
затова ок,но можеше да се пусне малко инфо да не реагират така хората :Д аз лично се радвам че регекса го няма. Но съм сигурен че на доста от колегите щеше да им е полезно пак да минат hashsets,иначе ще видим. Просто за пореден път комуникацията с промените е ужасна.
Само да няма някакви безумни регекси на изпитите всичко ще е ок :Д