Софтуерно Инженерство
Loading...
radybt avatar radybt 9 Точки

Започване на работа с текущи знания.

Здравейте, искам да попитам хора с повече опит какви са ми шансовете да си намеря работа с текущите ми умения по програмиране, защото колкото и да ми се иска да продължа да уча, ми е много трудно да си плащам курсовете, тъй като доходите ми са много ограничени и едва го докарах до тук.

Докарах ги до C# DataBases Advanced (съответно и всички предни C# курсове), имам предишен опит с HTML5 и CSS3 и английският ми е доста добър (ако въобще е възможно да докуташ до тук без него).

Успехът ми в тех модула беше 3 (да, знам), причината за това беше, че просто се уплаших от многото технологии и буквално учих само C#-пската 3 дена преди изпита и си я направих. В последствие състезателният дух и мотивацията ми се върнаха и C# OOP, OOP Advanced и Базите са ми с много добър (5) и уверено мога да кажа, че разбирам преподавания материал в дълбочина.

Та всякакви съвети, препоръки и подобни са добре дошли, ако пък случайно някой може да предложи нещо също съм отворен. Въпреки, че специализирам в C# съм "широкоскроен" и не би било проблем да натисна някои други технологии.

Също така бих искал да попитам мога ли някак да си плащам само изпитите за да се явя на тях(на нови курсове) без да плащам и участвам в целия курс ?

Тагове:
0
Работа 26/01/2019 10:17:30
Ivan.Naydenov avatar Ivan.Naydenov 2 Точки

Здравей, 

Аз успях да си намеря работа точно след модула за базите. Започнах с уговорка за едномесечен стаж, при уговорката, че ако се справям ще ме задържат. Преди да започна работа си мислех, че сертификатите ще имат ключова роля в намирането на работа и положих доста усилия за пълен отличен успех. Получи се, но най-голямата полза, поне за мен, беше че ми дадоха необходимото самочувствие. Не се гледат много или поне не и на местата, на които съм ходил за интервю. Знания. Това искат. Интервютата са дълги, подробни, много теория, често и писане на код. В момента на пазара има глад, но той не е за стажанти/junior-и, отново лично мнение. Ще трябва да се постараеш за да се откроиш от тълпата, но повярвай ми, после нещата се променят много бързо в положителна посока. Надявам се да съм бил полезен. 

1