Професионална програма
Loading...
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Оценяването на съотборници за курса "JavaScript Basics" e вече активно

Здравейте!

Оценяването на съотборници за курса "JavaScript Basics" e вече активно! Може да дадете своите оценки като последвате ТОЗИ ЛИНК или кликайки на вашето потребителско име от падащото меню изберете "Екипна работа".

Крайният срок за оценяването на вашите съотборници е 17:00 часа утре (12 август 2014г.), за да може да се направи класиране и до края на утрешния ден да имате резултатите си от курса. :)

Приятно оценяване!

9
JavaScript Fundamentals
alea_him avatar alea_him 128 Точки

За в бъдеще може би ще е добре възможността за оценяването на съотборниците ни да не е около 24 часа , най-малкото на всеки се случва точно тези 24 часа посредата на лятото да не е имал достъп до интернет, и не само посредата на лятото, а по всяко време на годината. Или, ако ще имаме само един ден на разположение, то този ден и крайния срок да бъдат обявени явно и ясно преди това! Надявам се, че сега се получи така, заради 'почивката' между куросвете, но и така да е, вероятно няма да е проблем при подобни ситуации да имаме възможност да оценяваме по време на почивката и по този начин няма да има забавяне на класирането. 

Благодаря предварително за отделеното време да прочетете поста ми, надявам се разбирате съображенията ми, в противен случай това оценяване не носи никаква тежест или аз поне бих икала да знам как това се отразява на резултата на екипните ни проекти.

 

Поздрави!

Михаела

3
vladislav.karamfilov avatar vladislav.karamfilov 1123 Точки

Здравей!

Получи се така, защото оценяването беше пуснато след ваканцията, а резултатите от курса трябваше да излязат ведната след нея и за да се вземат оценките за съотборниците ви, ви дадохме 1 ден за оценяване. Разбира се, оценяването на съотборниците ви е все още активно и влиза в досието ви, до което имат достъп фирмите. Така че оценявайте без да се притеснявате, че оценките ви не се зачитат и най-важното оценявайте коректно! :)

0