Бъди част от DEV.BG All in One 2024: Какво ще се случи на едно от най-големите IT събития в България?

Осмото издание на eдна от най-големите IT конференции в България - All in One, организарана от DEV.BG, ще се проведе в София, Inter Expo Center на 22.08.2024 г.

Използвайте този код за 30% отстъпка от билета - aio24softuni30. 

През настоящата година конференцията All in One 2024 ще събере над 1500 човека, които ще имат възможността в рамките на един цял ден да се срещнат на живо с лектори - установили се с експертността си имена в IT сектора, да слушат лекции, посветени на едни от най-актуалните и ангажиращи целия IT сектор теми, и да се запознаят с представители на над 50 от водещите IT компании в България.
Сред обявените до този момент теми са посветени на критичното и аналитичното мислене и как да го развиваме на практика у себе си, за техническия дълг, за чистия код и за Total Cost of Ownership (TCO), за това защо киберсигурността е важна отговорност за всеки един човек във всяка една компания и не на последно място ще търсим отговор на въпроса какъв е революционният потенциал на квантовите компютри и техните възможности за промяна на съвременните и бъдещите технологии. Но това далеч не са всички теми, които ще бъдат презентиране на All in One 2024.

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати. Цялата програма на конференцията вече започна да се разкрива поетапно. 

За най-актуалните новини, свързани с програмата на конференцията и още може да се следят сайта на събитието, както и социалните мрежи.
Посветена на безкрайността, конференцията All in One 2024 ще въвлече посетителите си в един свят на необятното и актуалното в IT света, като разшири кръгозори, предизвика популярното и зададе редица въпроси, чийто отговор крие всеки един у себе си.