Курс C# MVC Frameworks - ASP.NET - март 2017

C# MVC Frameworks - ASP.NET - март 2017

01 март 2017 18 кредита
C# MVC Frameworks - ASP.NET - март 2017 icon

За курса

Курсът "ASP.NET MVC" ще ви научи как се изграждат съвременни уеб приложения с архитектурата Model-View-Controller, използвайки HTML5, бази данни, Entity Framework и други технологии. Изучава се технологичната платформа ASP.NET, нейните компоненти и архитектура, създаването на MVC уеб приложения, дефинирането на модели, изгледи и частични изгледи с Razor view engine, дефиниране на контролери, работа с бази данни и интеграция с Entity Framework, LINQ и SQL Server. Курсът включа и по-сложни теми като работа с потребители, роли и сесии, използване на AJAX, кеширане, сигурност на уеб приложенията, уеб сокети и SignalR и работа с библиотеки от MVC контроли. Включват се няколко практически лабораторни упражнения (лабове) и работилници за изграждане на цялостни, пълнофункционални ASP.NET MVC уеб приложения. Курсът включва работа по екипен проект за изграждане на уеб приложение и завършва с практически изпит по уеб разработка с ASP.NET MVC.

Умения, които ще придобиеш

  • Създаване на уеб приложеняе с работната рамка ASP.NET MVC
  • Създаване на уеб приложеняе с работната рамка ASP.NET MVC
  • Създаване на сървърни скриптове отговарящи на REST стандарта
  • Асинхронна манипулация на съдържанието посредством Ajax

За курса

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Преподавател

Bojo96 avatar
Божидар Гевечанов
Божидар е от топ студентите на випуск септември 2015. От април 2016 започва работа в СофтУни, като се занимава основно с .NET. В свободното си време разработва мобилни и десктоп игри на Unity3D.

LinkedIn