First Steps in Freelancing
Loading...
Семинар

First Steps in Freelancing

Заповядайте на безплатен семинар на тема "First Steps in Freelancing", който ще се проведе нa 19 юли 2019 г. (петък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Антония Атанасова.

За Семинара

Целта на семинара е да ни покаже как да стартираме успешно своята кариера на свободна практика.

Професия Freelancer - начин на живот или ползотворно запълване на свободното време? 
Понякога имаме нужда да сменим работната обстановка, понякога се налага да го направим, друг път пък нещата стават от само себе си. Затова, ще разкрием добрите и лошите страни на това да си фрийлансър, ще покажем най-добрите практики при работа и ще се опитаме да дадем отправна точка за началното развитие като такъв.

Какво ще научиш по време на семинара: 
- Какво е да си freelancer? 
- Какви са най-големите предимства, но и какви предизвикателста стоят пред всички, които са решили да практикуват свободно професиите си ?
- Как да започнеш своето пътешествие в работата на свободни начала?
- Как да намираш и задържаш клиенти?
- Как да управляваш проектите си, да комуникираш с клиентите си и да разпределяш приходите си?

За Лектора

Антония Атанасова

Антония е Program Lead в Software University, една от най-бързоразвиващите се академии в България за бъдещи ИТ специалисти, където се занимава с провеждането и организирането на технически обучения. Тя практикува дейност на свободни начала повече от 2 години. Ръка за ръка с всички проекти, тя се занимава и с подпомагане на най-различни инициативи.
Антония Атанасова photo