Tech Stage: How to be productive with React
Loading...
Семинар

Tech Stage: How to be productive with React

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: How to be productive with React", който ще се проведе нa 9 август 2019 г. (петък) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лектор e Радослав Станков.

За Семинара

Целта на семинара е да ни покаже как да използваме максимално ползотворно една от най-популярните библиотеки за разработка на front-end - React.

Да се започне разработка с React е много лесно. Но да се постигне високата ефективност не е толкова лесно. Както всичко в JavaScript света и React екосистемата се развива с много високи темпове. По време на семинара лектора ще разкаже какви са принципите в React, за които се прогнозира че няма да се променят в близкото бъдеще. На къде отива технологията? Ще се обърне внимание и на някои от новите добавки като Fiber, Suspense и Hooks. Също така ще бъдат споделени и много Tips & Tricks.

Семинарът ще е отворена дискусия.

За Лектора

Радослав Станков

Радослав е уеб програмист с повече от 17 години опит в сферата, понастоящем началник на инженерния отдел в Product Hunt. Напоследък лавира между Ruby и JavaScript проекти, с убеждението, че е важно да се работи както в интерфейса на едно приложение, така и в неговия back-end. Организатор е на конференцията React.NotAConf и срещата на React в София.
Радослав Станков photo