The World of Azure DevOps
Loading...
Семинар

The World of Azure DevOps

15.10.20 19:00 - 20:00 Online 2 Online 2 Атанас Вълчев

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "The World of Azure DevOps" нa 15 октомври 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Атанас Вълчев.

За Семинара

По време на семинара ще се обсъдят следните теми:
  • Представяне на това, какво е Cloud, примери за Infrastructure as a Service, Platform as a Service, Software as a Service.
  • Показване на Azure DevOps света, началото, услуги, инструменти... Azure DevOps покрива няколко етапа от жизнения цикъл на DevOps процеса - инструменти за планиране, source code management (SCM) и CI/CD.
  • Отговор на въпроси като: Защо имаме нужда от Azure DevOps Services? – Предимства и недостатъци.
  • Разлика между CI, CD and Cd - Continuous Integration, Continuous Deployment,  Continuous delivery.
  • Azure DevOps и CI/CD процесите.

За Лектора

Атанас Вълчев

Атанас е лидер на Azure DevOps екип в BULPROS и е работил както в аутсорсинг, така и в продуктови проекти в корпоративни компании през последните 10 години. Той е силно мотивиран, бързо учещ се, който винаги е в крак с най-новите ИТ технологии и тенденции. Наско има опит в Azure DevOps услуги, оркестрация на контейнери, облачни платформи, инфраструктура като код и CI/CD системи. Основните му сфери на интереси включват Azure решения и услуги, интеграция на API, контейнеризация и микроуслуги, частни и публични облачни решения, IoT, Big Data, Machine Learning. Други нетехнически теми, за които той наистина е запален са автентично лидерство, човешки комуникации, емоционална интелигентност, управление на продукти.
Атанас Вълчев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар