Принципи, практики и професионализъм
Loading...
Семинар

Принципи, практики и професионализъм

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Принципи, практики и професионализъм" нa 21 януари 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Свилен Пеев.

За Семинара

Идеята на този семинар е да се разгледа професията „програмист“. Свилен ще представи принципи и практики, необходими за разгръщане на потенциала на всеки като професионалист в областта.
Ето и някои от темите, които ще бъдат включени:
- Поддържащи „програмисткия мозък“ практики и навици.
- Основни принципи в обектно ориентираното програмиране.
- Преглед на design patterns.
- Фундаментални software architecture patterns.

За Лектора

Свилен Пеев

Свилен се занимава с програмиране от около 15 години, професионално от 12, през които сменя компании, разработващи финансов софтуер, e-commerce решения, работи няколко години в един известен швейцарски бизнес университет, както и в една от най-големите в света компании за спортни залагания и хазарт, изпълнявайки ролята на Senior Developer и Technical Lead. В момента той е софтуерен инженер в The Coca-Cola Company. Интересува се от изграждане на софтуер във всичките му аспекти – планиране, архитектура, процеси, разработка, алгоритми, бази данни. Основната му цел и насоченост е целият този процес по създаване да бъде имплементиран по професионален, чист и качествен начин в една колаборативна, екипна обстановка.
Свилен Пеев photo