Smart and effective learning
Loading...
Семинар

Smart and effective learning

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Smart and effective learning" нa 20 юли 2021 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Ивайло Димитров.

За Семинара

По време на събитието Ивайло ще ви даде съвети и насоки как по-ефективно да усвоявате наученото, как да го прилагате, как да се съсредоточавате. Иво ще ви разкаже и за личния си опит как от курсист в Software university се издига до преподавател в пътеката на JavaScript в Software university и до Software Engineer в EPAM Systems, и как всичките тези методи са му помогнали.

Накрая на събитието ще има награди за най-активните потребители. Наградите ще бъдат обявени по време на събитието, както и как ще бъдат изтеглени печелившите.

За Лектора

Ивайло Димитров

Ивайло работи като Software Engineer в EPAM Systems. Има около 4 години опит като технологичен трейнър в най-различни курсове от основната програма на Софтуерния университет, предимно концентрирани във фронт-енд разработката. Завършил е информационни технологии. Участва като лектор на различни конференции и семинари с техническа насоченост. Любител на спорта.
Ивайло Димитров photo