Storytelling: Пътят ми в Software University
Loading...
Семинар

Storytelling: Пътят ми в Software University

30.09.21 19:00 - 20:00 Online 1 Online 1 Александър Иванов, Марио Арсенов и Атанас Василев
Гледайте първото издание от поредицата Storytelling: Пътят ми в Software University на 30 септември (четвъртък) от 19:00 часа онлайн. Водещ на събитието е Александър Иванов.

За Семинара

В събитието Storytelling: Пътят ми в Software University ще ви срещнем с вече завършили студенти програмата по софтуерно иниженерство, които ще ви разкажат за опита си по време на обучението. Гости на първото издание на събитието са Марио Арсенов и Атанас Василев. По време на събитието ще имате възможността да чуете техните истории, защо са избрали СофтУни, какво им е дало обучението и къде се намират в момента в професионалното си развитие. А през цялото време ще може да им задавате въпроси и да ги питате всичко, което ви е любопитно.

За Лектора

Александър Иванов, Марио Арсенов и Атанас Василев

Александър през последните няколко години е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. От скоро се превръща в Main Brand Ambassador на организацията. В момента ръководи екипа на CreateX Digital Agency със 17 човека на борд и над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. В периода от 2014 - 2016 г. е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект, базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път като вицепрезидент и лидер на локалния трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.

Марио се е занимавал 20 години с класическа музика, завършил е Национално музикално училище „Любомир Пипков“, свирил е на виолончело до 8-ми клас и после е учил класическо пеене. Също е завършил бакалавър в Нов български университет със специалност „Оперно пеене“. След като завършва програмата по софтуерно инженерство на СофтУни става C++ Developer в Coherent Labs и работи по поддръжката и интеграцията между един революционен плъгин софтуер за high performance game UI rendering и Unreal Engine.

Атанас започва пътешествието си в света на програмирането още в гимназията, като паралелно се обучава в SoftUni и започва да участва в състезания и олимпиади. Печели НТИТ „Джон Атанасов“ и става лауреат на Националната олимпиада по информационни технологии. Номиниран от БАИТ в категория "Младежка награда" за 2020 г. В момента учи "Софтуерно инженерство" във ФМИ към СУ. Започва кариерата си в ИТ сферата след като завършва 11-ти клас, когато започва като стажант в ScaleFocus. Към момента работи като Full-stack Developer в Dev екипа на SoftUni.
Александър Иванов, Марио Арсенов и Атанас Василев photo Александър Иванов, Марио Арсенов и Атанас Василев photo Александър Иванов, Марио Арсенов и Атанас Василев photo