Java OOP - февруари 2022
Loading...
курс

Java OOP - февруари 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Разбиране на парадигмата обектно-ориентирано програмиране
  • Капсулация на данните
  • Използване на Reflection
  • Прилагане на принципите от обектно-ориентираното програмиране
  • Създаване на йерархия от класове и наследяване
  • Компонентно тестване

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти, усвоили синтаксиса на езика и работата със стандартната библиотека, желаещи да усвоят принципите и добрите практики на обектно-ориентираното програмиране.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 22 февруари 2022 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:

лекции - всеки вторник и петък, от 18:00 до 21:30 часа;
упражнения - всеки понеделник и четвъртък, от 18:00 до 21:30 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 9 април, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 9 април.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Java OOP - февруари 2022
Java OOP - февруари 2022

Димо Георгиев

Преподавател

Димо Георгиев започва своя път в програмирането още в гимназията. Тогава той открива страстта към професията и кандидатства в Технически университет - гр.София. Там развива голям интерес към езика за програмиране - Java, с който след време започва работа като Full-Stack програмист в SAP. В професионалното си ежедневие работи и със Spring, Hibernate, JavaScript, SQL, както и различни Cloud технологии. След затвърждаването с Oracle сертификати, Java остава водещата сила в кариерата му. В свободното си време обича да експериментира с последните новости в сферата.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*