Python Web Basics - януари 2022
Loading...
курс

Python Web Basics - януари 2022

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с HTTP заявки
  • Работа с бази от данни (SQL)
  • Ще се запознаем с MVC архитектурата
  • Ще се научим как да правим собствен сървър
  • Ще се запознаем с основните концепции на Web програмирането
  • Ще положим основите за уеб програмиране с Django

Теми

Виж всички теми

За кого е подходящ курсът?

Курсът е подходящ за студенти усвоили работата с основните структури от данни в Python и имат познания по обектно-ориентирано програмиране.

Кога стартира курсът?

Обучението стартира на 12 януари 2022 г. Занятията ще се провеждат изцяло онлайн, както следва:
 
учебни занятия- всеки сряда и петък, от 18:00 до 22:00 часа.

Подробен график на занятията можете да откриете в раздел “Теми”.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Можете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Какво представлява изпитът и кога ще се проведе?

Изпитът ще се проведе онлайн и се състои от практическа и теоретична част. Практическата част ще бъде под формата на практически задачи и ще се проведе на 27 февруари, а теоретичната част ще бъде под формата на тест, който ще се състои на 27 февруари.

Ще получа ли сертификат след изпита?

След преминаване на изпита, ще придобиете сертификат от СофтУни, ако получите оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част, а също така ще имате възможност да получите държавно признато "Удостоверение за професионално обучение", валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Python Web Basics - януари 2022
Python Web Basics - януари 2022

Дончо Минков

Преподавател

Дончо Минков има дългогодишен опит в разработката на софтуер, както и в изготвяне и водене на технологични курсове. Работил е на много платформи, в това число SpringMVC, ASP.NET, Node.js, Angular, React.js, Android, iOS и други. Дончо е лектор на много конференции за JavaScript, Java и мобилни технологии. В момента е старши Full-Stack програмист в SoftUni като използва ASP.NET Core и React.js. Отличен е в категория „Образование“ в годишния форум „30 под 30“ на списание "Форбс" за 2017 г.

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

*
*
*