Loading...

"След Programming Basics усвоих нови концепции и алгоритмично мислене" - Максим Василев

avatar Катерина Костадинова 1 минута
"След Programming Basics усвоих нови концепции и алгоритмично мислене" - Максим Василев

Представяме ви Максим Василев - един от курсистите на СофтУни, който днес ще ни разкаже малко повече за себе си и ще сподели как Programming Basics му помага да изгради ценни умения, с които да подпомогне вече изградената от него база и да стане още по-добър в това, което прави. Вижте интервюто, което проведохме с него:

Здравей, Максим! Разкажи ни малко повече за себе си :)

Здравейте на всички, аз съм Макс, на 27 години. Работил съм като агент в Кол Център, маркетингов специалист, а в момента съм Секюрити специалист в ИТ компания.

Как започна историята ти със СофтУни и как научи за нас?

Още от малък изпитвам влечение към света на информационните технологии. С времето интереса ми към програмирането нарастна и започнах да търся най-удачния начин за навлизане в материята.

Попаднах на СофтУни като подходяща организация за квалификация. В началото на тази година реших най-накрая да се запиша в курса Programming Basics with JavaScript.

Какви са впечатленията ти от обучението?

Programming Basics with JavaScript е изключително добре направен курс. Материалът е представен увлекателно от лекторите и задачите затвърдяват материала от лекциите. Методологията набляга върху прилагането на практика на всичко научено и всяка седмица знанията се надграждат, което е прекрасно. Беше ми обърнато достатъчно внимание и бе отговорено на всичките ми въпроси на всяка една лекция или упражнение.

Какво се промени за теб след Programming Basics?

Новонаучените концепции и алгоритмично мислене ми помагат да разгледам решенията на някои проблеми в работата си по по-креативен начин.

Можеш ли да дадеш съвет към бъдещите курсисти на СофтУни? 

Когато срещнат трудности в ученето или решаването на задачи и не успяват да преминат напред, да спрат и да си дадат време за почивка. Програмирането е трудно и знанията имат нужда от време да улегнат. Най-лесно се усвоява информация, когато сме спокойни и вярваме в себе си.
---

Ако сте готови и вие да се потопите в сферата на програмирането - направете го, като се включите в цялостната програма по софтуерно инженерство! С практически-насочена методология на преподаване и знания, идващи от топ практици в областта, ще трупате ценни умения по възможно най-ефективния и приложим в реалната работна среда начин. Не се колебайте - очакваме ви, за да ви помогнем да започнете своето стремително пътешествие по пътя на успеха! :)