Loading...

Стажантската програма на Софтуерния университет се завръща от май!

avatar Георги Кацаров 1 минута
Стажантската програма на Софтуерния университет се завръща от май!

Ако искаш да се докоснеш до процеса на работа в Софтуерния университет и да натрупаш реални умения в света на програмирането, то ти си нашият човек! Кандидатствай сега за стажантската ни програма, която започва от май!

Стажантите, след успешен прием, ще участват пряко в обучителния процес, преминавайки през няколко позиции. Ще се запознаят с техники и инструменти за организиране на работния процес и разпределяне на задачи, ще се научат да работят заедно с колегите си в екип и да комуникират ефективно помежду си. Вземане на решения и разрешаване на проблеми, както и team management ще развият лидерските способности на стажантите.

Сезонът ще започне на 13-ти май. Стажантите ще започнат да се запознават с конвенциите и процесите на организацията. Ще се научат как да създават и ревизират учебни материали, как се създава качествена задача и цялостен изпит. Ще участват пряко в planning процеса, при който всяка седмица се провежда Sprint Planning, на който се определят текущите задачи.

За да бъдеш приет за стажант, следва да си завършил успешно Tech Module, както и да притежаваш пълна дееспособност. Допълнително условие е успехът ти от вътрешната програма да бъде над 5.00 и да си студент в Софтуерния университет в присъствена форма на обучение.

За да кандидатстваш, изпрати свое кратко представяне /CV/ и мотивационно писмо на email: internship@softuni.bg в срок до 1-ви май 2019 г. С избраните кандидати ще се свържем между 1-13 май, като си уговорим среща за интервю, за да се запознаем лично! :)