Loading...

"Учители на бъдещето" успешно сертифицира над 250 учители!

avatar Катерина Костадинова 1 минута
"Учители на бъдещето" успешно сертифицира над 250 учители!

Софтуерният университет и “СофтУни Светлина” тази година за пореден път отвориха вратите на безплатната академия “Учители на бъдещето”. Нейната цел е да помогне на учителите да разширят познанията си по работата със съвременните дигитални технологии. Подобни познания са изключително необходими за технологичния свят, в който живеем днес, а уменията на преподавателите да боравят с лекота с дигиталните програми и инструменти им помага да предоставят най-доброто възможно образование на своите ученици.

Обучението включва специализирана техническа подготовка в няколко направления - програмиране, графичен дизайн и мултимедия, дигитален маркетинг и предприемачество, програмиране и технологии за деца.

“Учители на бъдещето” се радва на огромни успехи не само заради качеството на обученията, които предлага, но и благодарение на безплатния достъп до тях и засилената практическа подготовка, която е невероятно ценна за съвременните преподаватели.

В обучението се включиха стотици учители от цяла България, които с огромно желание се впуснаха в своето дигитално пътешествие. Този сезон академията успя да сертифицира над 250 учители, което е невероятно постижение както за самите преподаватели, така и за СофтУни.

С тази инициатива се надяваме да подпомогнем за развитието на дигиталната еволюция, която е абсолютно неизменна част както от настоящето, така и от перспективното и успешно бъдеще на човечеството. Не можем да скрием, че се гордеем много с постигнатите резултати, но и не спираме да се стремим към още по-големи постижения в бъдещите издания на “Учители на бъдещето!”. Екипът ни ще продължи засилената работа по подобрението на предлаганите обучения, за да можем да отговаряме във всеки един момент на съвременните необходимости на младите поколения.