Loading...

Programming Basics е идеалната първа стъпка по пътя на успешната кариера в света на програмирането

avatar Катерина Костадинова 2 минути
Programming Basics е идеалната първа стъпка по пътя на успешната кариера в света на програмирането

Професията на софтуерния разработчик е една от най-търсените в днешни дни и несъмнено има причина това да е така. Тя предлага невероятни възможности за развитие в изключително перспективна и бурно развиваща се сфера. Първият въпрос обаче, който изниква пред хората, които имат желание да се насочат към тази област, е откъде да започнат. Programming Basics е точният отговор на този въпрос. В следващите редове ще разберете и защо това е така! 

Какво представлява Programming Basics?

Programming Basics е напълно безплатен курс по програмиране, чрез който курсистите полагат фундаменталните основи, необходими за кариерното им развитие, без значение в коя технологична посока решат да поемат. Преминавайки през този курс, участниците усвояват редица ключови познания, а благодарение на засилената практическа насоченост, този процес е и изключително ефективен. Освен това, Programming Basics представлява идеалното решение за хората, които се колебаят дали изобщо сферата на програмирането е за тях, защото по време на лекциите ще навлязат по-навътре в материята и ще могат да научат дали съвпада с интересите им. 

Вход към цялостната програма по софтуерно инженерство

Курсът Programming Basics представлява вход към цялостната програма по софутерно инженерство, тъй като завършва с изпит, на базата на успеха от който курсистите могат да продължат напред по обучителната пътека. Целта на програмата пък е за възможно най-оптимален срок да усвоите всички необходими умения, с които да стартирате на позиция Junior Developer и се състои от последователност от модули, всеки от които плавно въвежда курсистите в съответния дял от програмирането. 

Технологиите, от които можете да изберете

Ако не сте особено запознати с разнообразните технологии или имате известна представя, но се колебаете, по време на програмата ще имате възможността да се ориентирате професионално и да вземете най-правилното за вас решение. Цялостната програма дава възможност за обучение и придобиване на професия в областта на четирите най-популярни и търсени към момента технологии на пазара - C#, Java, JavaScript, Python. Тези езици са подходящи за разработка на редица уеб и мобилни апликации, game development, AI, Machine Learning и редица други.

Не губете време - запишете се още днес

Не е необходимо да притежавате каквито и да е знания в областта - достатъчно е просто да имате желание, за да се включите в Programming Basics! Кандидатстването ще бъде отворено от 28 февруари до 26 март, а първите лекции стартират на 4 април. Изпитът ще се състои на датите 13 и 14 юни 2020 г. и ще бъде онлайн. Мястото, на което ще се провеждат присъствените обучения, е в гр. София в  сградата на СофтУни, но имате възможност и за онлайн форма, с която можете да учите от всяка точка на света! Не пропускайте да подадете своята кандидатура още днес! Очакваме ви, за да можем заедно да се потопим в необятния свят програмирането!