Проект Teamwork Defence
Здравейте,
Видях, че е излезнало качването на homework за Teamwork Defence, но лимита е 5mb. Проекта ми ги надхвърля какво да правя в този случай и там ли изобщо трябва да публикувам проекта ?
Здравейте,
Видях, че е излезнало качването на homework за Teamwork Defence, но лимита е 5mb. Проекта ми ги надхвърля какво да правя в този случай и там ли изобщо трябва да публикувам проекта ?
Здравейте,
Полето за предаване ще бъде променено на такова, в което можете да поставите линк към GitHub repository малко по-късно днес и всички ще можете успешно да предадете екипните си работи :)
Нямаше ли да е по-добре, да прикачваме линк към проекта си в GitHub , както пише и в заданието ни?
И аз това питам тук ли изобщо трябва да ги качваме
Здравейте колеги! Аз мислех да кача текстов файл с линк в него към GitHub, но не знам дали е ок и дали ще се приеме.
Извиняваме се, че беше объркано в сайта на Software Technologies курса. Сега вече полето за предаване на teamwork проекта е линк (URL) и тям трябва всеки член на екипа да пусне линк към своя проект в GitHub. Така пише и в заданието за проекта.
Наков