Професионална програма
Loading...
+ Нов въпрос
melik avatar melik 284 Точки

Привет, Слави.

По-добре звънни на СофтУни и те ще ти отговорят със сигурност.

Поздрави,

Мелик.

-3
15/08/2017 03:33:02
ekaterina.temelkova avatar ekaterina.temelkova SoftUni Team Forum Admin 24 Точки

Курса можеш да откриеш тук: https://softuni.bg/trainings/1595/c-programming-fundamentals-april-2017 или в търсачката, като обърни внимание, че трябва да използваш латинската буква "C" при изписването на заглавието на курса. :)

3
18/08/2017 16:33:58
rositsach avatar rositsach -19 Точки

Това не е същият курс от 2015 г.  с лектор @a_rusenov.... Двата са доста различни..... Може ли линк към този от 2015 г?

0
alexandra.svilarova avatar alexandra.svilarova SoftUni Team Moderator Forum Admin 1076 Точки

Здравейте,

Курсът C Programming*, чийто преподавател беше Атанас Русенов, е https://softuni.bg/trainings/1212/c-programming-october-2015. Достъп до материалите имат само курсистите, които са записани за него в присъствена или в онлайн форма на обучение.

* Този курс е част от отворените курсове на Софтуерния университет. Тези отворени курсове са два вида:

  1. Платени - за да имате достъп до материалите, трябва да сте записани в присъствена или онлайн форма за курса. Заплаща се такса за курса. В таксата се включва и явяване на редовен изпит. Явяването на поправителен/ повишителен изпит се заплаща 20 лева при следваща дата за този курс;
  2. Безплатни - за да имате достъп до материалите, трябва да сте записани в присъствена или онлайн форма за курса. При желаение от Ваша страна да се явите на изпита в края на курса се заплаща такса в размер на 50/100/200 лева (в зависимост от това дали е ранно или късно плащане). Явяването на поправителен/ повишителен изпит се заплаща 20 лева при следваща дата за този курс

 

0
mtenev avatar mtenev 148 Точки

Здравейте slavi91,

За съжаление вече курс C Programming не се провежда, но бихте могли да разгледате всички наши предстоящи отворени курсове (https://softuni.bg/trainings/opencourses). Можем да Ви предложим C++ или C#.

За обучение на C++ можем да Ви предложим и цял модул, който включва следните три курса:
1. "Programming Basics with C++" (стартиращ на 1-ви септември 2018) - https://softuni.bg/trainings/2071/programming-basics-with-cpp-september-2018;
2. "C++ Fundamentals" (стартиращ на 1-ви ноември 2018) - https://softuni.bg/trainings/2128/c-plus-plus-fundamentals-november-2018;
3. "C++ Advanced" (стартиращ 1-ви януари 2019) - https://softuni.bg/trainings/2130/c-plus-plus-advanced-january-2019.

Когато влезнете в сайта и изберете "Обучения" от Вашия профил, можете да намерите всички Ваши курсове, които сте карали. Видео материалите за курс "C Programming" можете да намерите на този уеб адрес - https://softuni.bg/trainings/1595/c-programming-fundamentals-april-2017.

Благодарим за разбирането и оставаме на разположение!

Пожелваме Ви успешна и усмихната нова седмица!

-4
BoYaN avatar BoYaN 335 Точки

Стария курс, който Атанас Русенов го води, защо е премахнат. Аз го бях карал тогава и това беше един от най-добрите курсове провеждани във СофтУни. Бях си платил за изпит, макар и да не можах да се явя, а сега е изчезнал. Другия курс по С, към който сте дали линк е много бледо копие.
Това не се случва и за пръв път да си скривате качествените курсове Linux администрация на Мариян Маринов и Сто също изчезна, Python с Иван Ванков Гатака пък не може да се дотъпи платформата, в която бяха лекциите.

2
Dimitar_Petkov_Petkov avatar Dimitar_Petkov_Petkov 169 Точки

Напълно те подкрепям. Довечера ще проверя от кои  лекциите имам свалени видеата и ще ти пратя линк към тях.

0
kolioi avatar kolioi 621 Точки

Аз не съм карал курса, но съм гледал някои от видеата. Повечето от тях (ако не всички) все още стоят в youtube, обаче са unlisted. А тук може да видите как самият Наков обяснява какво съдържа курса https://youtu.be/17XPi3GfiGQ?t=22m40s Както се вижда, курса от 2017 е доста орязан.

0
BoYaN avatar BoYaN 335 Точки

Здравейте,
тук може да намерите видеата от курса по C воден от Атанас Русенов
https://softuni.bg/trainings/resources?terms=rusenov&resourceTypeId=2&isDateSortAscending=False&page=9
тук са материалите за курса
[user,pass==student]
http://svn.softuni.org/admin/svn/c-programming/Oct-2015/
 

Явно читави преподаватели като Наско не се тачат в $офтУни, затова вече всичките курсове са на толкова жалко ниво, но пък за сметка на това са доста по-скъпи.

3