Къде да намеря презентациите за Programming Fundamentals само че за Java ?
Рових из github но не намерих това което ми трябва. Благодаря предварително за помощта.
Рових из github но не намерих това което ми трябва. Благодаря предварително за помощта.
Здравей!
Ако става въпрос за Java Fundamentals, ето тук са предните инстанции на Java Advanced.
Java OOP Basics
Java OOP Advanced
ПС: Презентации така или иначе не би трябвало да търсиш в github, ресурсите от лекциите могат да бъдат достъпени от страницата на съотвестстващия им курс.
Не точно приятел :) Когато влезеш в ProgramingFundamentals may 2018
https://softuni.bg/trainings/1939/programming-fundamentals-may-2018
влез в глава arrays . Там има видео и java презентация за java в самото видео , но не е изложена за сваляне , пък е на софтуни
Съответно въпросът ти е бил относно Tech Module (Technology Fundamentals), както бях предположил и отговорил първоначално. Понеже видях, че си публикувал в Java Advanced, сметнах че питаш за Java Fundamentals и редактирах отговора си. Преди е нямало Tech Module на всички езици, а единствено на C#. От септември тази година разделиха модула на 4 групи с 4те езика. Ето тук е инстанцията на курса, където са публикувани презентациите за всеки език.
Да, благодаря, извинявай за объркването , приятел :) Доста е омотано и объркващо всичко тук (поне за мен). Има ли как да я преместя тая тема в раздела ,който трябва ?