Софтуерно Инженерство
Loading...
+ Нов въпрос
Blizz avatar Blizz 33 Точки

Web & Graphic Design


Радостен съм да ви представя новият профил във VBOX7 и YOUTUBE , където ще се качват уроци на Photoshop и Illustrator. Следва един дълъг процес на популяризация в двата сайта. Бъдещите уроци ще се снимат с 1080p качество. Openera е изготвен с Adobe After Effects CS4. Информация за мен, може да намерите в профила на Vbox.

Ще започнем от самото начало, ниво начинаещ, докато стигнем до ниво - професионалисти. Ще се научим на тънкостите на програмите, също така как трябва и как НЕ трябва да се работи с тях. Когато стигнем едно по-високо ниво на работа, ще изготвяме красиви Wordpress и HTML5 дизайн темплийти и др.(от уеб дизайна), красиви печатни материали(от графичния дизайн), като се придържаме по европейски и американски критерии за работа!

Ще говорим и за това как и къде може да продавате продуктите си, изготвянето на един продукт, документирането му, критериите за работа и т.н, за да печелите солидни суми.

Сайтовете се напълниха основно с глупости, така че е време за малка промяна. Малко е, но е нещо направено с любов!

Портфолио на DesworkDesigns: http://www.deswork.portfoliobox.me - за да видите готови продукти.

Пишете ми на този e-mail: desworkdesigns@gmail.com
----
Натисни тук за връзка с мен във Фейсбук!
--------
Натисни тук и се абонирай за мен в Инстаграм!
--------------
Натисни тук и се абонирай за мен в Youtube!

8
Общи приказки 20/04/2015 13:47:37
Blizz avatar Blizz 33 Точки

UP + Добавяне на линк:

Страница във Фейсбук  - НАТИСНИ ТУК, за да следите всичко ново от страницата, канала в Youtube, където ще се радвам да помогнете с +1 абонамент :) Благодаря предварително!

0