Сертификати от fast track курсовете
Може ли да обясните малко по-подробно как става издаването на сертификат от fast track курсовете?Може ли първо да се вземе изпита от fast trac курса и после да се запиша за ниво 0 и да взема сертифиакат или първо трябва да съм минал ниво 0 и тогава fast track курса?Издават ли се сертификати за професионална квалификация на ученици(аз съм 11 клас) ? И как се взема сертификат за ниво ?
Благодаря предварително
Благодаря :)
Можеш да минеш ниво и с 1 невзет изпит но за да завършиш на края трябва всички изпити да си вземеш.
+ серфитикат за ниво се получава само ако се покрият около 70-80% от изискванията - каквито и да са те :D Казвано е няколко пъти вече, но не съм видяла да са дефинирани някъде.
Т.е не всички, които са си взели изпитите от нивото могат да получат серфитикат - могат само ако имат над средно-високи оценки.
Така е и с отделните курсове - сертификат се получава за тях само ако оценката е над 5.00, т.е "Взет с отличен"
@Yulia това не го знаех. Наистина е доста объркващо, би било добре някъде из сайта да пише точно и ясно какви са те. Не искам да бъда разбран погрешно - не обвинявам екипа на СофтУни, но мисля че трябва да сме наясно какви са въпроснитте изисквания.
Ами сертификатите са в тестов режим още - може и да променят нещата. Аз не съм взела никакви сертификати още, защото не ме кефи факта, че трябва да въведа 3 имена за тях - а по лична карта съм с 2. Например. : )
Едит: Благодаря много, че махнахте вече второто име като задължително.
След като сертификатите са в тестов режим, да попитам за един детайл, докато е време :) Ако сега вземеш сертификат за ниво 1 например, а впоследствие се явиш на някоя поправка на изпит от нивото, ще има ли възможност да ти бъде издаден нов сертификат?
Малко инфо за сертификатите:
- За ниво - трябва да имате 5.00+ за цялото ниво
- За курс - трябва да имате 5.00+ за отделния курс
- Ако после се явите на порпавка в сертификата ще излезе по-високата оценка
- Съвсем скоро ще може да кандидасвтате за сертификати и с 2 имена
Още един въпрос относно сертификатите. Заявих сертификат за ниво едно и за едно нула, получих само за ниво 1. Каква е идеята, че щом съм минала ниво 1, значи нямам нужда от сертификат за ниво 0, защото е ясно ,че е минато ли? Ако е така, може би е добре в списъка с издържаните курсове от ниво 1 да се добави и C#?
Като цяло просто премахнахме сертификата за Ниво 0 т.к. на практика в него има 1 курс и няма смисъл от сертификат за ново, разбира се може да се кандидаства за сертификат за отделния курс - C# основи :)
Така и така тук се заговорихме за сертификатите, да обърна внимание на един малък пропуск - името на месеца в сертификатите за ниво 1 е написано с малка буква.
Поправено :)