iOS vs Android?
Може би това не е сайтът, в който да задавам такива въпроси, но всички често ставаме свидетели на спор кое е по-доброто.Та се чудех след като започна моето приключение в програмирането, да разбера поне каква е разликата в програмирането на двете системи iOS И Android и към коя да се насоча ако започна да програмиа.Как iOS разпределя паметта си за разлика от Android, тъй като Iphone-ите разполагат с по-малко RAM а са в пъти по-бързи(четох някъде нещо за garbage collection разлики, но не беше пълен отговора, такива разлики търся).Търсих из интернет и главно Google ми показва отговори свързани с Benchmark и т.н. а на мен ми трябват софтуерни разлики.Не искам да ми отговаряте, защото това би било доста дълъг отговор, цял роман дори, а просто да ми пратите сайт в който да мога да прочета, защото се считам за любознателен младеж.Благодаря предварително и отново се извинявам, ако въпросът ми е прекалено"ЛОЛ Т'ва е Softuni брат кво ни занимаваш с такива неща", но реших да пробвам тъй като името на раздела е общи приказки.