Integer Parser със стрйимове
Здравейте!
Опитвам се да направя следното - въвежда се ред от козолата и от там с функция се парсват интеджерите в един масив. Горе-долу го направих но имам следния проблем: тъй като не знам предварително колко трябва да е голям масива, първо чета реда в стринг и после броя колко отделни думи (тоест низове разделени със спейс има) и това слагам за размер на въпросния масив. да речем при вход "1 2 3" има три думи така да се каже, размер на масива - 3 и всичко си е ок. ако входа е да речем "1 2a r" отново са 3 думи, отново размера на масива е три - но има непарснати следните символи - 'a' и 'r'. това предполага юзъра да въведе още две числа, но вече съм заделил масив с размер 3 в които има "1 2 0" - при въвеждане на още две числа се побира само първото, и така ако юзъра е искал да въведе 4 числа, а не три, вече е невъзможно. някакво решение на проблема? или по-скоро друга логика по която да инициализирам масива? мислех за вариант всичко първо да се сложи в стринг и чак тогава да му гледам размера и да ги вкарвам един по един елементите в масива, но ми се струва че трябва да има и по-лесен начин... приемам всякакви предложения, забележки и препоръки! ето и кода.
Благодаря предварително!
Да да, благодаря! Нито вектор съм използвал, нито isalpha, нито atoi... определено помогна, благодаря!