Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
да, това е задачата
и да - аз стигнах до същия извод, после обаче правя някаква грешка, защото не ми изважда последното число
От вчера се опитвам и не успявам да се справя, ще опитам днес за последо :)
Отказвам се.
Прекалено малко пояснения, прекалено много "виртуални" примери - на първия "Примерен вход и изход" цикъла приключва още след 22 - не иска да продължи, не се сещам как да го направя.
Ей "грубия" код - има нещо, което не виждам явно:
Честно казано, сега не ми се проверява, кое не е наред:
Това е моят вариант:
Благодаря!
Снощи разбрах, че проблема ми идвал от "копи - пейст" - един невидим ентър, който ми прекъсвал цикъла.
Кода, който показах тук е измислица, в резултат на тази грешка.
Съжалявам за това, че губих и от твоето време, но .uper() вътре в if определено е нещо много полезно за мен :)
Още веднъж - Благодаря!
Е, ти пък...
На мене, ако ми беше толкова оскъдно времето, със сигурност нямаше да се „мотая“ из форума. Аз понеже съм си решил задачите и не ми се решават допълнителни, а и така, или иначе тези функции вече доста съм ги използвал, тъй като „цъкам“ на Linux, та за това съм тука. А пък, ако бих могъл да бъда полезен с нещо на някого, още по-добре.
Много благодаря !
Linux.
Че то няма друга OS, освен него, BSD и UNIX.
Някаква недомислица, наречена Win 10, пъпли в момента и къса нервите на колегите, които го ползват, останалите, дето са на Mint нямат оплаквания :)