Loading...
модул

Entry Module - септември 2023

Курсове в модула

Умения, които ще придобиеш

  • Работа с конзолата (вход и изход на данни)
  • Работа с цикли (for)
  • Работа с по-сложни логически проверки
  • Работа с логически проверки (if-else)
  • Извършване на прости пресмятания
  • Работа с по-сложни цикли (вложени for цикли и while)

Костадин Марков

Преподавател

Костадин Марков е софтуерен инженер в чуждестранната фирма Bosch. Завършил е Факултета по математика и информатика към Софийски университет. В ежедневната си работа и странични проекти, Костадин използва четири от най-популярните езици за програмиране като C++, C#, Java и JavaScript. Свободното си време обича да прекарва сред природата, на планина или море. Използва шофирането като терапия, след дълъг работен ден.

Ивайло Димитров

Преподавател

Ивайло работи като Software Engineer в EPAM Systems. Има около 4 години опит като технологичен трейнър в най-различни курсове от основната програма на Софтуерния университет, предимно концентрирани във Front-End разработката. Завършил е информационни технологии. Участва като лектор на различни конференции и семинари с техническа насоченост.

Иван Шопов

Преподавател

Иван Шопов е студент в СофтУни с Python и лектор в курса Programming Basics. Бързото и аналитично мислене е качеството, което най-много цени и му е помагало както в миналото му на автомобилен състезател, така и в предизвикателството да се изгради като добър програмист. Свободното си време прекарва със семейството и приятели, най-често в пътешествия с мотори до красиви кътчета на България.

Диян Апостолов

Преподавател

Диян Апостолов започва да се занимава с програмиране през 2019 година. Завършил е C# пътекaтa в СофтУни, също така е и част от Training екипа в СофтУни. Предимно обича да работи с технологиите C#, .NET, а от скоро и със JavaScript. Иска да се развива като Full-Stack Developer.

Тонислав Троев

Преподавател

Тонислав Троев е Product Technical Lead в OneBit Software. Автор е на множество библиотеки, които успешно намират приложение в много проекти, а също така е и редовен участник в състезания по програмиране, олимпиади и хакатони. Отличен е като “Топ студент” за 2022 година. Има богат опит като лектор в курсове по приложно програмиране, а от 2022 година е и част от преподавателския състав към Националната програма "Обучение за ИТ кариера".

Вероника Ванева

Преподавател

Вероника Ванева завършва в Медицински университет гр. Плевен. Няколко години работи като медицински представител в различни фармацевтични компании. След това открива програмирането и то става нейната нова страст. Но призванието ѝ е да преподава и затова не след дълго е лектор на няколко курса за програмиране. Преподавала е на стотици курсисти в преквалификационни курсове (C#, Java, MS Excel, дигитални умения и др.) в СофтУни, както и на ученици в гимназия по дигитални умения. Дългогодишен ръководител обучения и бивш Образователен Директор в SoftUni. Понастоящем е Program Director в Motion Software. Активно участва в реализацията на таланти в дигиталната индустрия, в техния кариерен път.

Тодор Стоянов

Преподавател

Тодор Стоянов има страст към технологиите още от 15 годишен ученик. Започва да се занимава като хоби с програмиране и се запалва още повече през 2016 година, когато открива СофтУни. Завършил е JavaScript и Java пътеките на СофтУни. Работил е като системен администратор и не спира да се развива в сферата на програмирането. В момента е Associate Developer в SAP.

Марио Захариев

Преподавател

Марио Захариев се занимава с Python активно от 4 години, но също така има опит в JavaScript и GO. Магистър по Киберсигурност с изразен интерес към Artificial Intelligence, участва в международни технологични конференции. Занимава се и с научни изследвания, свързани с изкуствен интелект и машинно обучение. В момента е предприемач и съосновател на стартъп проекти.

Ивет Вълчева

Преподавател

Ивет Вълчева е част от Training екипа на SoftUni. Участвала е в редица състезания и олимпиади по математика. Занимава се с организация на обучения. Иска да се развива в областта на Front-End Web Development. Изучавала е UI и UX Web Design. В свободното си време се занимава и с дигитален маркетинг.

Виктор Александров

Преподавател

Виктор Александров работи като Java Web Developer в Tide. Занимава се с програмиране от 4 години и е работил с Java, C# и JavaScript. Преди 2 години неговата най-голяма страст става Spring и разработката на web базирани приложения. Има опит в разработката на частни Java базирани сървърни апликации за един от най-големите проекти на NCSoft - Lineage 2. В свободното си време обича да спортува.

Лъчезар Малинков

Преподавател

Лъчезар е в софтуерната индустрия като Java инженер повече от 7 години. През кариерата си е имал възможността да участва в различни и вълнуващи проекти. Сблъсквал се е с предизвикателствата на високата производителност в света на финансовите трансакции и взискателността на UI & UX дизайна. Днес, той е готов да се впусне в пътешествието към света на изкуствения интелект и потенциала, които се крие в него.

Димитър Бонев

Преподавател

Димитър е български програмист, автор, маркетолог и предприемач. Роден в Пловдив на 1 октомври 1991 г. Занимава се с програмиране от началото на 2009 г. През 2014 г. се мести в София, където се записва за дебютното издание на SoftUni. 2015 г. завършва едногодишната програма на учебното заведение и отбелязва началото на своята професионална дейност в сектора. В рамките на кариерата си сменя няколко софийски IT компании. Преминава през отделните степени от Junior до Senior. Изнася презентации по разнообразни технически теми. Към някои от компаниите организира цялостни обучителни курсове. Сега е на позиция Team Lead в Adesso Bulgaria. Основната част от знанията му варират в областта на Front-End-а. Има професионален опит с Angular, React, Vue, Single SPA и много други технологии.

Александрина Механджийска

Преподавател

Александрина Механджийска е завършила JavaScript Development в Софтуерния университет с пълно отличие. Web Developer e в австралийските компании Aim Academics и Impact Academics. Била е ментор на New Year seminars в Харвард, гост-лектор в клуба по компютърни науки в SungKyunKwan University и работи като индивидуален ментор по програмиране. Топ 4 финалист е на Националната олимпиада по информационни технологии (НОИТ) 2022 с оценка oтличен 5.50 в категория "Разпределени приложения". През 2022 г. беше отличена като Goodwaller of the Year в категория "Компютърни науки".

Тони Бекирски

Преподавател

Тони Бекирски работи като DevOps Engineer в Digitall, където се занимава с технологиите с отворен код. Завършва Софтуерно инженерство във ФМИ. Няколко години подред Тони е работил за Microsoft, където е натрупал голям опит и знания. През свободното си време обича да експериментира с различни технологии в своята домашна лаборатория.

Цветан Томов

Преподавател

Цветан е завършил C# пътеката в SoftUni и се занимава с индустриална автоматизация от 7 години. Успява успешно да въведе Python в автомобилната индустриална автоматизация. Пише на всичките 5 стандартни езика за програмиране на контролери, също Python и C#. Зад гърба си има множество успешни проекти с фирми като Daimler, BMW, Reichle & De-Massari, Brose, ZF. EOLE и други. Свободното си време прекарва със семейството си, чете книги и е сред природата.

Георги Николов

Преподавател

Георги Николов е част от Training екипа на SoftUni. Започва да се занимава с програмиране през 2019 година. Преминал е през редица курсове, включително и вътрешната програма на SoftUni с езика за програмиране Java. Завършва бакалавър "Маркетинг", а следващата му цел е магистърска степен със специалност "Анализ на данни". Активно изучава различни технологии, рамки и библиотеки предимно от семейството на Java. Цели да споделя знания и да не спира да се развива като личност. Свободното си време балансира между походи в планината, пътувания и работа върху лични проекти.

Джем Идризов

Преподавател

Джем завършва Професионална гимназия по електротехника и електроника "Апостол Арнаудов" - гр. Русе и паралелно с това преминава през C# пътеката в СофтУни. Професионално се занимава с програмиране и работи като Full Stack Developer в INDEAVR. Интересува се от програмиране повече от 5 години и пише проекти със C# и Typescript. Любимите му технологии включват ASP.NET Core, React и отскоро Svelte. Предимно разработва уеб проекти, но също така се интересува и от сървърна архитектура.

Юлиян Кастаманов

Преподавател

Юлиян Кастаманов завършва "Авиационна техника и технологии" в ТУ София. От 10 г. се занимава с авиация, като последните 5 г. е на позиция JobCard Engineer в Lufthansa Technik Sofia. През март 2021г. стартира обучението си в SoftUni, като част от Java пътеката. В момента продължава обучението си, като плановете му са да натрупа професионален опит с Java и JavaScript.

Десислава Топузакова

Преподавател

Десислава Топузакова е Training Manager, както и Programming Basics Coordinator в SoftUni. Има страст към математиката и е бивш състезател в олимпиади с редица награди. Към момента е Senior Java Developer в SAP, както и дългогодишен лектор в курсовете Programming Basics, Programming Fundamentals и Java Advanced. Обича да се занимава с уеб дизайн, а през свободното си време играе баскетбол, тенис и кара ски.

Симеон Чифлигаров

Преподавател

Симеон Чифлигаров се запознава с програмирането и открива страстта си в областта през 2020 г. Завършил е Python пътеката в СофтУни, и продължава развитието си с допълнителни курсове. Има интереси в работата с Python, JavaScript, SQL, и др. Обича да споделя знанията и уменията си, да участва в лекции, уъркшопове, семинари и конференции. Цени изключително много ученето чрез преживелищен опит в малки групи. Има бакалавърска и магистърска степен по "Организационна и социална психология".

Габриел Христов

Преподавател

Габриел Христов е студент в University of Vienna в Австрия с профил “Компютърни науки” с интензивно програмиране на Java, C++, Python. Занимава се с програмиране от 4 години и е завършил Java пътеката в СофтУни. Част е от Dream team екипа и продължава обучението си в СофтУни с Python. Работи в сферата на IT сигурността, като разработва IAM решения за водещи бизнес компании. Развива се още в Cybersecurity средата и обича работата на Linux машини.
Entry Module - септември 2023
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.