Loading...

СофтУни Палатка Конф идва тази есен!

avatar Петя Гроздарска 1 минута
СофтУни Палатка Конф идва тази есен!

Какво е СофтУни Конф ли? Това е технологичната конференция на Софтуерния университет, насочена към начинаещи в ИТ сферата, студенти на СофтУни, любители и ентусиасти. Конференцията е и своеобразен team building за студентите на СофтУни – присъствени и онлайн. Ако искате да се запознаете със свои колеги със сходни интереси, да научите нови и интересни неща от света на програмирането и софтуерните технологии, да завържете контакти и да се забавлявате с нас, то ви очакваме на СофтУни Палатка Конф тази есен!

Конференцията ще се състои в последния уикенд на октомври (30 октомври – 1 ноември) в Чепеларе. Самото събитие ще се проведе читалище „Родопска искра”, а за 2-те нощувки имаме две опции: опъване на палатка в Градския палатков лагер или настаняване в хотел „Чепеларе“. Записването до 20 октомври, ви гарантира по-ниски цени.

Ние гледаме на СофтУни Конф като на уникална възможност да срещнем студентите ни – били те от първия или от настоящия сезон, в присъствена или онлайн форма на обучение, от близо или от далече. Ако разгледате програмата на събитието, ще видите, че сме планирали не само уникално интересни технически теми, но също много спортни занимания и team building активности. А щом дойде вечерта и главите ни са пълни с нови знания и идеи, обичаме да се забавляваме заедно, да пеем песни и да разказваме интересни истории. Досега, от всичките ни 4 проведени конференции, средно около 98% от участниците споделят в анкетите ни, че много са харесали СофтУни Конф и биха повторили. Защо и ти не се присъединиш към тях? Очакваме те!

Svetlin Nakov SoftUni Conf May 2014 SoftUni Conf March 2014

SoftUni Conf Mug Marian Marinov Hackman SoftUni Conf March 2015

SoftUni Conf October 2014 Mario Peshev SoftUni Conf October 2014