Курс Machine Learning - март 2017

Machine Learning - март 2017

Срокът е изтекъл
Machine Learning - март 2017 icon

За курса

Умения, които ще придобиеш

 • Основни принципи на machine learning, място в цялостната картина на data science
 • Обработка на данни за machine learning
 • Основни алгоритми за machine learning
 • Кога, как и защо се използва даден алгоритъм
 • Как се обучава, тества и валидира даден алгоритъм
 • Как изглежда „цялостната картина“ – от сурови данни до уеб услуга, която предсказва дадена стойност
 • Примери за machine learning в контекст

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за всички , които имат познания по математика на ниво средно образование, основни познания по статистика, както и познания по програмиране на ниво Programming Basics - типове данни, условни конструкции, цикли, т.н.

За целите на курса ще се използва езикът Python, но не е нужно да имате предишен опит с него.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до март. Обучението стартира на 9 март 2017 г. и завършва на 30 април 2017 г. с практически изпит.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на оранжевия бутон "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. След като заплатитие за курса, вие ще бъдете записани в него.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в сградата на Софтуерния университет всеки четвъртък от 18:30 в зала Experience. Програмата на курса можете да видите в таблицата по-долу.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Присъствена:  Ако запишете присъствена форма имате възможност да посещавате занятията на място в СофтУни, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, ще имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. Ще можете също да контактувате лично с лектор или асистент, когато срещнете затруднения.
 • Онлайн: Ако запишете онлайн обучение имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и възможност да предавате своите домашни за проверка. 

 *Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение. 

Certificate

Какво представлява практическият изпит на края на курса и ще получа ли сертификат?

Курсът завършва със защита на практически проект пред комисия. Защитата е в присъствена форма. Всички, явили се на нея могат да получат официален сертификат от СофтУни, ако получат оценка над много добър (5.00)

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща присъствено или онлайн обучение в СофтУни и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие от курса (до 23 март).

Преподавател

iordan_93 avatar
Йордан Даракчиев
Йордан Даракчиев е програмист и преподавател по призвание. Завършил е софтуерната академия на Телерик и от тогава работи като freelancer и води обучения за софтуерни инженери. Обича да се бори с трудни задачи и да предлага елегантни решения. Ученето на нови технологии му е ежедневие. Освен програмирането и алгоритмите, другата му страст е да изучава квантова физика и нейните закони.
LinkedIn