IT Talks: Изграждане на правилна работна култура
Loading...
Семинар

IT Talks: Изграждане на правилна работна култура

Заповядайте на безплатен семинар на тема "IT Talks: Изграждане на правилна работна култура", който ще се проведе нa 22 юни 2019 г. (събота) от 19:00 часа в зала Experience на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Иван Йонков.

За Семинара

Целта на семинара е да даде оглед на правилната работна култура. Ще се разгледат някои от качествата, които всеки трябва да притежава, за да бъде успешен в работната си среда, как да ги придобием и как те ще ни помогнат да сме успешни. Ще бъде засегната темата как да изградим самоуправление и как да процедираме в специфични ситуации.

За Лектора

Иван Йонков

Иван има солиден опит в сферата на разработването на софтуер, качественото осигуряване и доставянето му, както и дългогодишен опит като технически трейнър и ръководител на проекти и екипи. През последните години главните технологии, с които работи са езици и технологични рамки от света на JVM (Java, Scala, Kotlin), както и първата му любов - PHP. Иван е изпълнителен директор на технологичната компания Codexio.
Иван Йонков photo