Tech Stage: Combining JavaFX with SpringBoot
Loading...
Семинар

Tech Stage: Combining JavaFX with SpringBoot

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Tech Stage: Combining JavaFX with SpringBoot", който ще се проведе нa 21 октомври 2019 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Николай Ненков.

За Семинара

Целта на семинара е да ви запознае с началните стъпки по създаването на JavaFX-базиран UI в който може да се възползвате от функционалностите на SpringBoot. Ще бъдат показани различните слоеве на примерен проект, подготвяне на средата за разработка и някои начални конфигурации. Ще се разгледат възможни случай в които подобен продукт има приложение и примерни архитектури към които може да бъде добавен. Ще се демонстрира създаване на изгледи със SceneBuilder, свързването с база данни (ORM) и пакетирането в смостоятелно изпълним JAR файл с помощтта на Maven build tool.

За Лектора

Николай Ненков

Николай е софтуерен разработчик EPAM Systems Bulgaria и член на Българската група за потребители на Java. Започва да програмира в гимназията, създава игрални уебсайтове и сървъри, използвайки стека WAMPP, учи електротехника в продължение на няколко години, докато работи на свободни начала, след което се връща към разработката на софтуер с JAVA. Интересите на Николай в бранша са софтуерна архитектура, управление на проекти, облачни услуги и IoT. На сегашната си позиция той пише, конфигурира, обезопасява и разгръща уеб услуги и приложения, създаване на CI / CD pipelines и усвояване на най-добрите практики на големите технологични компании.
Николай Ненков photo