Ефекта 2020: Предизвикателства и уроци в професионален план
Loading...
Семинар

Ефекта 2020: Предизвикателства и уроци в професионален план

30.09.20 19:00 - 20:00 Online 1 Online 1 Геро Николов

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Ефекта 2020: Предизвикателства и уроци в професионален план" нa 30 септември 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Геро Николов.

За Семинара

Лекцията е насочена главно към кариерното развитие на слушателите. Като човек, който е изпитал цялата тежест на “ефекта 2020” Геро ще сподели грешките, препятствията и преките пътища за справяне с кризата, която бе създадена с цел ограничение на Ковид-19. По време на лекцията ще сподели и един от неговите backup планове за "евакуация" от работното място, в случай на съкращение и/или драстично намаление на заплатата.


За Лектора

Геро Николов

Кариерата му на УЕБ Разработчик и Архитект започва през далечната 2016 година. Тогава се занимава с разработката на eCommerce и медийни решения за своите клиенти. С времето разновидността от клиенти се увеличава и той започва да разработва софтуерни решения в областта на Онлайн Казината, които включват специално разработен игрален план с доказана потребителска удовлетвореност. Към момента се развива в областта на ФинТех света, изготвяйки софтуерни решения за анализ и проучване на финансовите пазари, които биха осигурили успех във всяка една възможност!


Геро Николов photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар