VueJS - Come to the Green side
Loading...
Семинар

VueJS - Come to the Green side

14.01.21 19:00 - 20:00 Online 5 Online 5 Симеон Петров
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "VueJS - Come to the Green side" нa 14 януари 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Симеон Петров.

За Семинара

Този семинар ще обърне внимание на няколко особености и предимства на VueJs – вторият най-използван JavaScript Framework към днешна дата. Ще се представи що е то Vue, каква е неговата екосистема (допълнителни модули и функционалности, community), както и някои от неговите предимства и функционалности. Също така ще се обсъди какво ни предоставя най-новата версия Vue v3.0.0 One Piece. Във втората половина от семинара ще изградим базов компонент, чиито функционалности ще покажат нагледно предимствата на VueJS.

За Лектора

Симеон Петров

Симеон работи като Front-End Web Developer с Vue & React във фирма Blubito AG. Основните му задачи включват развитието на вътрешни системи и апликации и подпомагане на Junior колеги. През последните години той се развива усилено в сферата на Front-End и различните JavaScript технологии. Работил с Angular, React, Vue и Svelte, в последната година той е избрал да се съсредоточи именно върху VueJS и неговите новости. В свободно си време обича да чете разнообразни фентъзи книги и да създава музика.
Симеон Петров photo