WordPress Development Training: E-Commerce plugin from scratch
Loading...
Семинар

WordPress Development Training: E-Commerce plugin from scratch

04.02.21 19:00 - 20:00 Online 3 Online 3 Божидар Вълчовски

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "WordPress Development Training: E-Commerce plugin from scratch" нa 4 февруари 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Божидар Вълчовски.

За Семинара

Понастоящем WordPress захранва над 39,6% от световните уеб платформи и притежава забележителните 64,1% пазарен дял сред уебсайтовете, изградени с помощта на CMS. Количеството големи предприятия, динамични стартиращи компании и новинарски/развлекателни сайтове с милиони месечни потребители, използващи WordPress като CMS, нараства значително през последните години. Тъй като електронната търговия играе основна роля в този бизнес и, имайки предвид събитията, обгръщащи целия свят с продължаващата пандемия, изграждането на собствен онлайн магазин може да бъде подходящо начинание.

В този семинар Божидар ще покаже какво е необходимо, за да дадете старт на вашата собствена платформа за електронна търговия, задвижвана от WordPress.

За Лектора

Божидар Вълчовски

Божидар е талантлив уеб разработчик, който е започнал кариерата си в много млада възраст, работейки по различни големи и сложни проекти. Повече от 6 години вече работи с широк спектър от технически платформи и езици за програмиране като например PHP, JS, C#.

Понастоящем е Junior Tech Lead в DevriX, като работи основно на WordPress - платформа, захранваща над 80 милиона уебсайта в мрежата. Той е лично отговорен за директната работа с клиенти по няколко проекта, установяване и изпълнение на бизнес цели, увеличаване на трафика до стотици милиони показвания на страници и увеличаване на приходите на клиента с милиони долари. Той също е част от WordPress Core Contributors екипа, присъединявайки се официално към публиката от хора, управляващи около една четвърт от мрежата.
Божидар Вълчовски photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар