Flask - Easy learning curve, Powerful applications
Loading...
Семинар

Flask - Easy learning curve, Powerful applications

08.02.21 19:00 - 20:30 Online 1 Online 1 Инес Иванова

Остават:

Запиши се
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Flask - Easy learning curve, Powerful applications" нa 8 февруари 2021 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Инес Иванова.

За Семинара

Flask е широко използван Python framework. Предпочитан е от редица стартъпи, когато времето за създаване на проект е много кратко и бързо трябва да се създаде прототип. Това разкрива, че всеки занимавал се с Python би навлязъл доста бързо в работата с тази работна рамка. Семинарът ще има за цел да покаже основите на работа с Flask, както и да демонстрира разлики между Flask и Джанго - плюсове и минуси.

В последните минути от семинара Инес ще създаде малка Flask апликация, която ще има за цел да покаже, че буквално 20 реда са достатъчни за да имаме минималистична апликация с Flask.

За Лектора

Инес Иванова

Инес има голям опит като трейнър в различни курсове на СофтУни и демонстрира завидни качества в областта на педагогиката. В началото се записва в СофтУни с цел да придобие основни познания в програмирането, но се запалва до такава степен, че само няколко курса след това вече работи като Front-End Developer към стартъп компания в областта на Data Science, а в момента работи като Python Web Developer с Flask в IQVIA. Освен това от две години тя е Fullstack freelancer с Django и Angular 2+. Най-богат опит има в езиците Python, C#, ТypeScript (Angular 5).
Инес Иванова photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар